If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

joi, 25 decembrie 2014

3 ani de Atitudine Slabă

Privesc spre tastatură şi parcă am emoţii să scriu...Mă uit în urmă pe blog şi văd că deja au trecut 3 ani. Când s-au dus? Când s-au schimbat atât de multe?
Astăzi se împlinesc 3 ani de când sunt un fel de artist, unul independent. 3 ani de când printre bloguri există un punct mic care mă reprezintă pe mine: Atitudine Slabă. În aceşti 3 ani de zile, mi-am dat seama că nu e nevoie să fii un artist desăvârşit ca să scrii, ori ca să pictezi sau să faci fotografii...Trebuie doar să crezi în tine şi să mergi mai departe. Oamenii vor critica mereu, şi astfel, dacă nu rămâi neclintit, îţi vor distruge visele.
În 3 ani de zile am visat, am plâns, am fost doborâtă şi m-am ridicat pentru a merge mai departe, dar niciodată nu am renunţat la visele mele. Am găsit o speranţă infinită în care nu am avut încredere, dar până la urmă s-a dovedit a fi adevărată. În 3 ani de zile m-am schimbat, am schimbat lucruri şi am început o nouă viaţă. Am fost tristă, apoi fericită, apoi melancolică, apoi fericită iarăşi. Şi aşa am rămas, şi aşa vreau să fiu mult timp de acum încolo.


Ce am făcut încă un an? Am iubit, am fost iubită, am zâmbit şi i-am făcut şi pe alţii să zâmbească, am fost rea cu oamenii, dar doar ca să îmi fie mie bine. Am făcut greşeli, le-am analizat, ca după să mă întorc şi să le repar şi să-mi cer scuze acolo unde a fost nevoie.
Mi-am decis viitorul. Am hătărât să dau la medicină şi să încep pregătirea pentru ceea ce va fi o viaţă întreagă de învăţat. Sunt pregătită. Mă simt pregătită.

Ce am e gând să fac în continuare? Habar n-am. Mi-am propus să nu mă mai gândesc asupra viitorului îndepărtat, pentru că s-ar putea să nu-mi iasă nimic din ce îmi propun. Vreau să fiu exact cum am fost şi anul acesta. Poate un pic mai activă, mai devotată, mai răspunzătoare. Mai fermă. Mai curajoasă. Mai....multe.

3 ani de Atitudine Slabă:
490 de postări
106 persoane interesate
569 de likeuri pe pagina de Facebook
58.750 de suflete, de perechi de ochi, de...voi

Vă mulţumesc! Crăciun fericit şi să ne citim cu bine şi până la anul!

4 comentarii:

  1. Multi inainte Denisse!! Sa ai in continuare inspiratie la scris, sa ai cati mai multi cititori si sa nu renunti la ceea ce faci si la ceea ce iti doresti sa faci!! Si Craciun fericit!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! Si cu ocazia anului nou, si cu ocazia aniversarii blogului :D

    RăspundețiȘtergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]