If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

marți, 29 aprilie 2014

Simplu: Carpat Bikers

E un subiect diferit față de subiectele pe care le abordez eu aici, dar sunt mult prea entuziasmată ca să nu povestesc.
Duminică am avut ocazia, plăcerea și chiar onoarea să cunosc o parte din gașca moto din Piatra. Câțiva oameni alături de pasiunea lor, motoarele.
Sunt mică. Și chiar dacă sunt mică, pot spune deja ceva despre oamenii ăștia pe care i-am văzut doar câteva ore. Sunt uniți, sunt amabili, sunt oameni care au o sclipire în privire când aud torsul unui motor. Îl recunosc pur și simplu, și știu când pe stradă trece unul de-al lor.
De mică m-au fascinat motoarele, și mereu mi-am dorit să dau A-ul înainte de B, și probabil asta o să și fac. Duminică am stat cel mai aproape de câteva motoare, unul mai atrăgător decât celălalt.
Mă simțeam ca un copil la raionul de jucării, dorindu-le pe toate. Îmi venea să țopăi, să țip, să plâng de fericire.
Dacă ajungi să vezi și pentru puțin timp un astfel de grup, realizezi din nou cât de crudă e lumea, și cum îi etichetează degeaba pe motocicliști. Toți avem câte o pasiune pentru ceva. Pasiunea lor o reprezintă motoarele.
Dacă o să aveți vreodată ocazia să-i vedeți, nu le puteți spune altcumva. Ei sunt Carpat Bikers-Piatra-Neamț.
Ei sunt modelul meu de Ce vrei să te faci când o să fii mare? Unul din familia moto.

2 comentarii:

  1. Trebuie sa recunosc ca citind aceste ganduri asternute cu sinceritate,aici,ma simt profund miscat de impactul pe care il avem asupra celor care ne privesc ,,din afara''.Asa cum ne definea o alta persoana,candva...,,oameni frumosi cu suflete de aur''imbracati in piele,se vede ca pot fi descoperiti in adevarata lor plenitudine,si de cei care nu au nici o legatura cu motociclismul si care gasesc in noi adevaratii prieteni,soti,parinti,camarazi,protectori sau orice altceva decat ce parem pentru altii...Multumim,Denisa si iti promitem ca nu iti vom dezamagi niciodata increderea si simpatia pe care ne-ai aratat-o ! Voi,cei care veniti din urma,sunteti cei care vor trebui sa rastoarne proastele conceptii ale unor persoane care nici macar nu s-au sinchisit sa ne cunoasca inainte de a ne critica. Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Sincer, chiar acum ma uitam pe net pe la motoare. Chiar vreau, cand o sa fac varsta, sa ma urc pe o motocicleta si sa calatoresc oriunde in tara, singura sau cu niste "frati" de club moto. Sunteti minunati! Si, ar trebui sa-mi fie frica de motoare. Dar nu-mi e, pentru ca stiu ca, daca Doamne fereste mi-e scris sa mor din cauza unui motor, destinul ma va urca oricum pe unul. Dar asta e ceea ce vreau sa fac pe viitor. Sa am o prietena care toarce, si aceea sa nu fie pisica mea ci o motocicleta :)

      Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]