If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

luni, 17 februarie 2014

realitatea mea de vis

dacă aş putea, aş da timpul înapoi şi mi-aş lua inima în dinţi. aş arăta sentimentele mele de la început, nu le-aş ascunde. nu spun că nu mi-e bine acum, sunt cea mai fericită femeie din lume.
realitatea mea e de vis. nu ştiu cum am fost aleasă, nu ştiu cum de Dumnezeu a ales să-mi pună mie mâna pe cap şi să îmi dea şansa de a fi mereu cu zâmbetul pe buze.
nu ştiu de unde să încep. începutul e prea lung, iar dacă nu-l spun se pierde din farmecul poveştii. 
n-am mai scris, ştiu. şi dacă n-am mai scris, atunci cu ce mă laud? mă laud cu fericirea pe care o primesc şi pe care o eman, o împart peste tot în jurul meu, mă laud cu iubirea nemărginită pe care o primesc şi în care mă scald zi de zi.
visul meu de-o viaţă a devenit realitate. o realitate pe care nu pot să o exprim în cuvinte, nu pot să vorbesc despre ea...pot doar să zâmbesc şi să o trăiesc de parcă ar fi ultimele clipe ale vieţii mele.
când iubeşti, orice lucru rău îţi pare îndepărtat, şi totuşi îţi este frică, frică de ce se va întâmpla.

când realitatea ţi se pare un vis, înseamnă că ai destulă încredere în tine, înseamnă că ai lângă tine persoane care să te susţină când lumea ta se prăbuşeşte încet...o să mai scriu...cred. poate mai rar, poate mai des...dar simt că am nevoia de o pauză. fericirea mea, în acest moment, se trăieşte, şi nu într-un mod virtual. Nu de tot.
vă pup cu drag pe toţi. să ne citim cu bine!

2 comentarii:

  1. Mi se confirma ce am crezut intotdeauna. Ca majoritatea blogurilor sunt ca niste case ale suferintei. Odata aceasta trecuta, ele dispar incetul cu incetul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca o sa-l las sa dispara. O sa-l pastrez mereu aici

      Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]