If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

sâmbătă, 8 februarie 2014

Fericirea

E trecut de ora 8 și eu vreau să scriu. În sfârșit simt nevoia cu adevărat, după o perioadă destul de lungă de timp. Nu știu când o să și postez, poate tot în seara asta, poate mâine...poate. Important e că scriu; poate e din cauză că mi-am luat agenda asta nouă și verde și simt nevoia să n-o las așa goală.
Sunt pe deplin fericită. Nu e acea fericire normală, ci fericirea aia profundă care îți imprimă un zâmbet tâmp pe față. Niciodată nu m-am simțit atât de bine în pielea mea. Mereu am găsit un defect, o greșeală măruntă care să mă facă să nu-mi doresc să mă mai uit în oglindă. Până în ziua în care el mi-a demonstrat că defectele fac parte din frumusețea mea, că exteriorul e la fel de deosebit ca sufletul meu curat și sincer în care el va sta pentru totdeauna.g
Când ești fericit, viața ta se schimbă, chiar dacă tu rămâi pe loc; stai acolo, respirând, respirând aerul rece al iernii, clipind încercând să topești fulgii de gheață opriți pe gene. Privești în jur, tu nu te schimbi, dar totu-n jur se schimbă. Îți place schimbarea. Îți place sau nu-ți pasă. Fericirea ta contează. El este fericirea ta. El te face fericit, el te face frumoasă, el te iubește pentru ceea ce ești.
Fericirea o primești prin suferințe. E ceva ce dobândești cu timpul, ceva pentru care să parcurgi o cale lungă până să te simți bine. Fericirea îți alină toate cicatricile trecutul și îți formează cel mai frumos și optimist viitor.
Cele mai puternice suflete s-au născut din suferinţe. Cele mai puternice caractere sunt pline de astfel de cicatrici. - Khalil Gibran

2 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]