If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

luni, 20 ianuarie 2014

Gânduri de la 4 dimineața

E trecut de ora 4. Am dormit puțin. Puțin mai mult, că am adormit înainte de 00:00. Minune. Nu stau trează de mult timp, dar deja mă înțeapă ochii. Sunt obosită și nu de acum, de ceva timp.
Mă gândesc. Profund, zilnic. Habar n-am spre ce, dar știu către cine. El...micul meu Univers.
Am tot zis că îmi fac ordine prin gânduri și că le pun măcar pe hârtie dacă nu pe blog. Atâta haos într-o mică cutie craniană...
Nu-i nimic grav dacă te gândești, nu? Important e să ai și un sfârșit, un finish la care să vrei să ajungi și să le dai clasă la toți doar prin gândire, să le demonstrezi că și tu poti, nu numai ei.
M-am uitat ieri la patinaj. Aur, argint, bronz- Rusia. Aceeași antrenoare. În total 61,500 de dolari, pe 3 echipe. 3 locuri. Și bănetul antrenoarei, normal... Câți bani... Na, rușii-s buni. Patinajul e super. Aș face și eu asta în fiecare zi. Îmi venea să plâng, pe bune, nu doar așa, și chiar mi-am șters ochii când coborau steagul Rusiei peste ei și imnul se auzea răsunând în sala aia imensă. Au făcut spectacol. Sunt buni, n-ai ce zice. Impecabil. Imaculat.
Încă mă înțeapă ochii. E 4:26 deja. Parcă mi-e foame. Sau parcă aș bea o cafea. N-am mai băut cafea de pe 7. Am zis că nu mai beau cafea fără el. Nu are același gust... Gustul lui...
Am capul plin de căcaturi la ora asta. Mă gândesc că am ore de la 7...la 3. Ce zi nasoală. Mă gândesc că de miercuri am lipsit că am răcit...mi-aș face scutire până la bacalaureat. Îmi place școala...dacă ar fi să îmi aleg eu profii sau colegii. Ah, colegii... De ce îi numesc oare așa? Eu n-am colegi. Din 27 doar vreo 5 îmi sunt prieteni. Restul sunt doar niște umbre ambulante care își cară mirifica existență de pe un picior pe altul. Și visează...măcar au vise. Compromise.
4:31. Nu mai pot. Acuși sună alarma aia nenorocită. Mi-e somn. Mă bag la somn. Sau măcar încerc să pun capul pe pernă, să văd dacă reușesc să adorm.
Vise...pernă...vise...gânduri...din nou spre el...te iubesc...Noapte bună.

4 comentarii:

 1. Si nu te multumesti cu 5 prieteni? Stai sa vezi cum e cand nu ai niciunul...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba da...ma multumesc cu 5. Imi pun toata increderea in ei si sper sa nu ma dezamageasca

   Ștergere
 2. Hmmm....gaseste-ti o zi in care sa dormi pana cand vrei tu,iar cand te trezesti ,profitand de linistea din jurul tau si de limpezimea gandirii tale,sa cugeti la tot ce te framanta si sa pui cap la cap toate nelamuririle pe care le ai!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O sa incerc sa fac acest lucru. Dar mi se pare ca nici timp de dormit un numar rezonabil de ore nu mai am, nici nu mai zic sa dorm mai mult decat trebuie :)))

   Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]