If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

miercuri, 25 decembrie 2013

Scrisoare pentru Moş Crăciun

Dragă Moşule,

anul acesta nu am de gând să-i mai ascult. Anul acesta vreau să cred cu adevărat în tine, vreau să cred cu adevărat că exişti şi că vii cu sania trasă de reni şi ne laşi cadourile sub brad. 
Anul acesta nu îţi trimit o scrisoare înainte de decembrie să-ţi spun toate cadourile nenumărate pe care le doresc; bugetul tău infinit nu ar fi de ajuns.
Anul acesta nu m-am uitat plină de entuziasm sub brad, deşi acolo găseam câteva din cadourile de pe lista mea; o să le tai ca să nu ţi le cer şi la anu'. 


Anul acesta cred în tine pentru că mi-ai adus în avans tot ce mi-am dorit toată viaţa: iubire. Ce om şi-ar dori ceva mai bun de atât? Şi mai presus de toate şi ceva material? Nu... Tu, Moşule, mi-ai adus iubirea. Iubirea mă face frumoasă, dar cel mai important, iubirea mă face fericită.
Vezi tu, Moşule, iubirea şi fericirea sunt mână-n mână. Aveam nevoie de asta; nu eram nici fericită şi poate nici iubită. Nu îndeajuns de mult încât să mă bucure şi să simt cu adevărat.
Dragă Moşule, uite ce mi-ai făcut! Mi-ai adus alături cea mai minunată persoană din lume, mi-ai dat şansa să trăiesc în realitate cele mai frumoase vise şi cea mai frumoasă poveste de iubire!
Moşule...mulţumesc!

4 comentarii:

  1. Nu pentru toata lumea iubirea si fericirea merg mana in mana. Poate exista iubire reciprica dar fericire nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este minunat că Moșul ți-a adus în avans un cadou atât de frumos pe care banii nu-l pot obține. Iubirea se câștigă cu sufletul. :)

    RăspundețiȘtergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]