If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

luni, 4 noiembrie 2013

Cum s-o dai să fie bine

Nu cred că mai țin minte când mi-a apărut primul coș. Pentru mine și bubițele de la vărsatul de vânt erau coșuri, atâta timp cât erau urâte și erau pe mine; vroiam să plece și să mă lase în pace.
Ce sunt alea coșuri pentru mine? Punctele alea nenorocite, majoritatea ieșite pe sub piele, pe frunte; dar nu oriunde pe frunte, ci ori între sprâncene, ori pe marginea frunții, sus. De obicei nu prea am probleme cu coșurile, am un ten curat. Dar și când am...
De foarte multe ori coșurile mi-au stricat ba ziua de naștere, ba...pur și simplu ziua. Ca să nu mă mai lungesc. E foarte drăguț când pleci de acasă cu un tonus perfect, ești plin/ă de viață și când te uiți într-un geam sau într-o oglindă...hop și cornăul după tine.
Produsul Gerovital Plant Stop Acnee de la Farmec este un bun ajutor cțnd vine vorba de acnee. Mulțumesc celui care a inventat toate soluțiile acestea care te ajută să scapi de acnee și coșuri. La noi, la fete, e mult mai ușor. Dacă e un coș mititel, și totuși vizibil, pac întindem fond de ten pe față și gata treaba! Noi o dăm și o întoarcem în așa fel încât să fie bine mereu și să avem un chip frumos.
Coșuri? Oh, cea mai are problemă întâlnită la adolescenți și cel mai mare chin pentru ghinioniști.
Mă consider norocoasă deoarece nu am o problemă majoră cu coșurile și suntem cât de cât într-o relație bună...până când sunt foarte vizibile.
Cum s-o dai să fie bine cu coșurile?!


Articol scris pentru Proba cu numărul 15 din SuperBlog 2013.


Un comentariu:

  1. "Noi o dăm și o întoarcem în așa fel încât să fie bine mereu și să avem un chip frumos"
    Am citit doar atât cât e cuprins intre ghilimele.
    Da, acesta este răspunsul la întrebarea dintre următoarele ghilimele "Cum s-o dai să fie bine cu coșurile?!"

    Poate spune cineva că sunt porcos dar eu așa cred. Atunci când o dai, trebuie să o dai fără retineri și fără jena. Poți să te întorci și să te așezi în așa fel încât să-ți fie bine și după... vei avea o fața luminoasă

    RăspundețiȘtergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]