If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

vineri, 25 octombrie 2013

Un Univers primitor

Când am intrat prima oară pe site-ul lor ca să îmi creez contul, m-a cuprins un drăguț sentiment de deja-vu. Mai intrasem aici. Îmi mai făcusem un cont. Mai încercasem odată să pătrund în lumea jocurilor. Era interesant la început, era o lume nouă, și îmi era milă de cei care aveau de jucat cu mine, cu sau contra mea. Chiar dacă aveam momente și momente, câteodată jucam pur și simplu rău. Foarte rău.
M-am apucat de League of Legends în 2012, prin octombrie. Țin minte și acum fețele prietenilor mei: Ești fată! Nu ai ce face într-un joc! Ești fată!! Fetele nu se joacă! Câteodată au o impresie mult prea bună despre ei. Când îmi scriam username-ul și parola am dat cu ochii de Syndra, noul campion apărut în joc. Era drăguță, părea puternică și foarte greu de înțeles. Mi-a dat mari bătăi de cap.
Jocul a evoluat foarte mult din octombrie 2012 până în octombrie 2013. Chiar dacă am făcut o pauză de câteva luni bune de la joc, din cauza unor probleme tehnice, mi-a făcut plăcere să revin în lumea gamerilor. Am stat puțin și pe niște forumuri de gaming să mai văd diverse discuții care să mă ajute să joc mai bine.
Aveam netbook când m-am apucat de LoL și placa video nu mă ajuta aproape deloc. Au fost 5 luni în care am jucat cu mult lag, cu FPS 6, ceea ce de foarte multe ori era în dezavantajul echipei mele. Au fost 5 luni în care căutam pe diverse magazineonline plăci video drăguțe de care să mă rog să mă lase să joc normal un joc. Nu-mi plăcea să pierd, dar până nu-mi schimbam laptop-ul nu puteam să mă mai joc. Mi-am schimbat într-un  final laptop-ul  și mă simțeam învingătoare în timp ce îmi (re)instalam jocul. Acum puteam să joc bine, cu FPS 60, făceam kill-uri și îmi ajutam echipa.
După câteva luni se schimbase aproape totul: iteme noi, campioni noi, titluri noi; dacă nu erai în Gold trebuia să te ambiționezi să ajungi acolo; din Gold în Platinul și din Platinul în Diamond.
Toate se schimbă odată și odată. Poate că într-o bună zi jocurile nu vor mai fi o activitate atât de interesantă, dar sunt puține șanse să se întâmple acest lucru. Mulți tineri din ziua de azi intră în această lume. Cum cresc și ei, așa se modifică și jocul: puțin pe ici, puțin pe colo, puțin la grafică și gata! Încă 5-10,000 de oameni care să se joace.

Pentru mine a fost o experiență minunată și încă este. Nu prea mă pricep la partea tehnică a calculatoarelor când vine vorba de jocuri. Contează să mă țină placa video, să joc bine și să am cât mai multe victorii.


Articol scris pentru Proba cu numărul 10 din SuperBlog 2013.

2 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]