If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

marți, 22 octombrie 2013

Tu n-ai voie să plângi, femeie!

De ce să plângi, frumoaso, atunci când nu mai iese nimic cum vrei?
De ce să lași lacrimi să-ți încălzească pielea fină a obrajilor când el nu e lângă tine să ți le șteargă?
De ce să îți înroșești frumoșii ochi verzi când simți că dorul te cuprinde?
Știu că merită, că ar fi o absurditate să spun că nu se merită, mai ales pentru persoana iubită, dar câteodată lacrimile ne fac mai mult rău deși simțim că ne răcorim pe moment. Tu n-ai voie să plângi, fată scumpă! Când o femeie plânge Doamne Doamne se întristează și el. Nu-l întrista. Arată-i Lui că îi respecți deciziile chiar dacă te doare. Arată-i că poți face față tuturor tristeților și obstacolelor din viață fără lacrimi. Fă-L fericit când veghează asupra creației Lui.

Tu n-ai voie să plângi, femeie! Ridică ochii tăi frumoși spre cer și zâmbește, pentru că ești frumoasă. Arată-le tuturor femeia puternică și răbdătoare din tine, femeia care acceptă tot ce viața îi oferă, cu zâmbetul pe buze. Nu-ți lăsa fruntea încrețită din cauza grijilor. Nu ofta cu ochii pe telefon sperând la un semn bun venind din partea lui. N-o să vină. Totul se întâmplă cu un scop. Ochii care nu se văd se caută și când se găsesc scriu povești de dragoste împreună.

Nu mai plânge, dragă fată! Ridică ochii spre oglindă și vezi femeia frumoasă care s-a născut dintr-o copilă deosebită și zâmbește. Zâmbește spre ceea ce îți arată oglinda pentru că nu mai găsești nicăieri în lume ceea ce vezi. Ești unică! Așa trebuie să fie și lacrimile tale: unici și rare. 

Tu n-ai voie să plângi, dragă femeie!

7 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]