If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

joi, 31 octombrie 2013

Totul într-un hibrid

Pluteşti, nu conduci, asta mi-au spus când mi-au pus cheile de la noul Auris Hibrid. Hmm...un argintiu sexy îmi făcea cu ochiul. Trebuia doar să descui mașina, să mă fac comodă în scaunul din piele neagră. Totul era drăguț: și interiorul și exteriorul. Se îmbinau perfect...Cum să nu-ți dorești o Toyota?!
Am băgat cheia în contact și am învârtit.Dintr-o dată am fost înconjurată în mașină de un tors discret al motorului silențios și de o muzică în surdină cu un bas perfect vibrând în difuzoare. Eram pregătită pentru test drive și abia așteptam să văd dacă această mașină îmi atinge așteptările. Nu eram cățărață într-un tanc, dar mi se părea că sunt la înălțime. Roțile se învârteau rapid, și totuși legal, pe carosabil și eu simțeam că plutesc. Deci sloganul era adevărat... Am oprit la primul semafor și noul system Hybrid Energy Drive și-a făcut simțită prezența. Era atât de avantajos și totul părea ireal. Îmi plăcea. Era tot ce îmi doream. Avea emisii reduse de CO2 și asta mi se părea perfect, la fel și economia de carburant. De asemenea, în trafic mă mișcam ca o fantomă, scurtând parcă din drum, deși aveam de parcurs aceeași distanță ca în fiecare zi. Eficiență în trafic...bifat!Am avut o zi perfectă conducând noul Hibrid. Părea că e scos dintr-o poveste fantastică cu mașini, sau dintr-un film SF despre viitorul mașinilor. Era cu adevărat o mașină cu care puteai zbura, cu care nu simțeai gropile din asfalt, o mașină care te încălzea imediat iarna sau te răcorea la minut vara.
Era perfectă din toate punctele de vedere. Am ajuns înapoi la reprezentanța Toyota și am predat cheile:
- Ei, bine, cum a fost? m-a întrebat un domn înalt care mi-a luat cheile.
- Excelent, am simțit că plutesc exact așa cum mi-ați spus. Mâine o să vin să iau mașina! E ceaa ce-mi doresc cu adevărat. Are de toate: siguranță, precizie și eleganță. Am totul într-un Auris Hibrid.


Articol scris pentru Proba cu numărul 13 din SuperBlog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]