If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

sâmbătă, 5 octombrie 2013

Sănătatea are prioritate

În fiecare dimineaţă, după rutina zilnică, mă gândesc ce ar putea să mă învioreze mai tare decât un suc proaspăt făcut de mama sau bunica. Pe lângă acest suc ar fi bine venită şi o salată de crudităţi şi o oră de mişcare în aer liber...Ce viaţă!
Cum în basme deviza este Binele învinge mereu răul, în viaţa de zi cu zi a omului deviza este - sau ar trebui să fie- Sănătatea are prioritate. Accesul interzis bolilor. Sună pueril pentru unii, dar oamenii care au prins 90 de ani nu vorbesc prostii când spun asta.
O dimineaţă bună se începe cu un suc natural excelent, făcut aşa cum trebuie, care să aibă consistenţă şi pulpă bogată în vitamine. Preferatul meu e sucul de rodii care este de-a dreptul delicios; acel gust dulce-acrişor care mă trezeşte de-a binelea în fiecare dimineaţă.
Storcătoarele clasice sunt greu de folosit, din punctul meu de vedere, mai ales dacă e 7 dimineaţa şi tu abia ai deschis ochii. De când am descoperit magazinul online MarketOnline m-am gândit să aduc nişte puişori noi în bucătărie. Aveam nevoie de un storcător de fructe bun şi uşor de folosit, care să mă ajute să prepar rapid sucul de fructe care să-mi dea doza zilnică de vitamine. N-am mai stat deloc pe gânduri, am intrat pe site şi am găsit ceea ce-mi trebuia: storcător presare la rece. Arăta excelent şi ştiam că mă va ajuta să fac o treabă bună în bucătărie. Un avantaj al storcătorului Hurom este faptul că presarea la rece la viteză mică nu duce la aerarea sucului ca şi în cazul storcătoarelor centrifugale. De asemenea, prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc nu numai din legume şi fructe, ci şi din frunze, iarbă de grâu, germeni şi rădăcinoase.

O dimineaţă sănătoasă arată pentru mine aşa:

 • Storcătorul Hurom;
 • Fructe încărcate de vitamine;
 • Linişte.
Combinaţia perfectă între un mic dejun sănătos şi o gură de aer proaspăt venită odată cu liniştea oraşului somnoros şi amorţit.


Articol scris pentru Proba cu numărul 2 din Superblog2013.

4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. E foarte bun:)) mie imi place si sucul, dar in general mananc bobitele alea cu lingurita :3

   Ștergere
 2. E bn ca pui sanatatea pe primul loc, eu uit de lucrul acesta din pacate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cateodata si eu uit de lucrul asta. Dragostea imi afecteaza sanatatea...

   Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]