If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

miercuri, 30 octombrie 2013

Revelion cu Luxury

Mă uitam în oglindă și nu știam dacă sunt destul de elegantă pentru un asemenea eveniment; nu era o oarecare trecere într-un an nou, ci era și o ocazie mai specială: ultima noapte din an o petreceam în sufletul familiei Luxury. I-am cunoscut pe LuxuryGifts.ro, cu puțin timp în urmă. Analizam site-ul și îmi clăteam ochii cu lucrurile frumoase găsite. Măream imagini și analizam fiecare bijuterie în parte, până la cel mai mic detaliu. Nicio greșeală de șlefuire, nimic; totul era perfect.

Toate cadourile de Crăciun le luasem de acolo și mă atașasem oarecum de Luxury. În noaptea aceasta asortam rochia neagră din dantelă cu un colier verde găsit nu de mult pe site. L-am îndrăgit pe loc și nici nu am mai stat să mă gândesc: l-am luat.

Eram emoționată: nu apucasem să vorbesc prea mult cu ei și nu știam cum să mă comport. Ea era o doamnă stilată, plină de viață, elegantă și modestă. El era un domn înalt, reflexia perfectă a ei, la fel de elegant și cu un aer ceva mai înțepat decât al ei.

Le-am zâmbit timid fără să știu cum să reacționez. Ea a venit la mine și m-a îmbrățișat ca pe o prietenă de o viață, iar el mi-a strâs mâna decent și m-a salutat înclinând capul. Erau perfecți împreună și oricine s-ar fi uitat la ei devenea invidios.
M-am așezat la masă lângă ea și a început să îmi povestească cum de mai bine de 20 de ani Luxury aduce zâmbete pe buzele oamenilor prin cadourile de suflet care păstrează amintirile vii și care fac emoțiile să crească.

Luxury pentru mine este un Moș Crăciun zilnic, chiar dacă nu primesc mereu un cadou de la ei. Dar privind toate cadourile minunate mă simt împlinită și fericită, știind că într-o bună zi unul dintre produsele lor minunate va fi al meu.

Acum, stând între membrii familiei Luxury, știam că totul e făcut și oferit cu suflet, cu atenție și cu tot dragul.


Articol scris pentru Proba cu numărul 12 din SuperBlog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]