If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

joi, 17 octombrie 2013

Iubeşte-mă azi ca să mă îndrăgostesc de tine, din nou, mâine

Hmmm...care parfum să fie? Unul dulce plin de pasiune sau unul tare care să-i spună mai multe despre mine? Nu-mi plac dulcegăriile; parfumul trebuie să spună ceva despre mine, nu trebuie să mintă. Aleg acelaşi număr 5, tare, care mă defineşte. Şiragul de perle se vede frumos deasupra decolteului în V al rochiei. Fără machiaj. Machiajul e o mască şi n-am nevoie de o mască pentru a cuceri. Vreau să fiu cât mai naturală şi să-mi arat adevărata faţă.
Când l-am văzut prima oară ştiam că o să fie ceva între noi, dar nu ştiam cât aveam de aşteptat pentru asta. În ochii lui văzusem ceva ce nu mai întâlnisem niciodată. Era acel ceva, acea super-putere pe care orice femeie o vrea într-un bărbat. Era vorba de setea de dragoste; dragoste plină de sentimente, nu un joc de o noapte. Vedeam în ochii lui iubirea pe care o purta pentru mine, dar care era încărcată de orgoliu şi nu putea fi recunoscută. Offff, bărbaţii... M-am îndrăgostit pe loc doar pentru că vedeam cât mă iubeşte. Încerca să nu o arate, dar câteodată nu reuşea. Cu acest lucru parcă se înteţea seducţia.


Nu-mi pregătisem un scenariu cu care să-l seduc. Trebuia să fiu cât mai naturală și să îl fac să zâmbească; să spun glume și să ridic sprânceana la el, știind că el nu poate să o ridice.
N-am încerca să-l cuceresc cu parfumul meu sau folosind vreun mit auzit sau citit. Am încercat să-i intru pe sub piele cu felul meu de a fi, să o iau pas cu pas și să influențez în bine baza relației noastre.

El m-a iubit pentru că i-am demonstrat că pot fi și ceea ce-și dorește el, că sunt și iubita și prietena lui, că îmi fac griji ca o mamă pentru el și îi ofer iubirea unei mame. El era totul petru mine, un al doilea punct G care mă ghida mereu luându-mă de mână și șoptindu-mi că totul va fi bine dacă rămânem împreună. Mă topeam doar ascultându-i cuvintele și privindu-l. Nu mă săturam niciodată să-l simt lângă mine, fără să facem nimic; să stăm pur și simplu și să ne privim fix în ochi, citindu-ne în ei toată iubirea. Era de ajuns să ne ținem de mână și să ne îndrăgostim mai tare unul de celălalt în fiecare zi.
- Iubește-mă azi, iubito, ca să mă îndrăgostesc de tine, din nou, mâine.

Articol scris pentru Proba cu numărul 8 din SuperBlog 2013.

3 comentarii:

 1. ce frumos ai scris <3 mi-a placut fraza aceea cu masca din primul paragraf

  RăspundețiȘtergere
 2. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea, el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbesc acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

  RăspundețiȘtergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]