If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

vineri, 20 septembrie 2013

Amprente pe suflet

Gândul îmi zboară din nou către el, nu el cel care recent a părăsit viața mea. Acum a revenit din nou sentimentul acela de Eu ce simt și pentru cine?! Cine e în capul meu? Cine a fost în tot acest timp? Atât de multe întrebări, din nou, și același răspuns pentru toate: el. Acel el. Mereu a fost el, chiar dacă eu am încercat să mă amăgesc singură, în încercarea de a-l uita... Dar câteodată pur și simplu nu poți uita oamenii. Creierul meu nu vrea să-i uite; dacă mi-au făcut ceva rău îi las într-un colț alb-negru al creierului meu, iar dacă au fost mereu ceea ce mi-a trebuit în respectivul moment...ei bine, pur și simplu nu pot să-i uit.
Mi-e dor de el și derulez din nou amintiri. Acele ieșiri, acele zâmbete, hmmm...toate îmi lipsesc. Mi-e dor de fiecare cuvânt, fiecare gest. Mi-e dor să-mi imaginez cum îl mușc de buze, în timp ce îl privesc cum vorbește. Atât de multe vise...
Am crezut că a ieșit din viața mea, dar nu s-a întâmplat lucrul ăsta. Mai bine, pentru că inima mea ar fi fost distrusă complet. S-a cazat în inima mea și mereu când a plecat s-a întors repede. Și-a lăsat amprentele pe sufletul meu ca să-l pot recunoaște oricând...


Oamenii mereu tânjesc după ceea ce au avut, când deja e prea târziu. Dar ce se întâmplă când oamenii tânjesc după ceva ce n-au avut niciodată?


Regula numărul 2: Nu încerca niciodată să-ți ascunzi sentimentele. Vei cădea mult mai rău în plasa dragostei.

8 comentarii:

 1. Nu l-ai avut, dar oare il vei putea avea ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu vreau să mă gândesc:)) Las totul să vină, fără să fac nimic.

   Ștergere
 2. "Regula numărul 2: Nu încerca niciodată să-ți ascunzi sentimentele. Vei cădea mult mai rău în plasa dragostei." as putea adauga, niciodata sa nu te simti prost pentru ceea ce simti si sa nu uiti niciodata sa fii tu,insati.

  Stilul tau de redactare seamana cu un blog pe care il citesc. Acum am sa-l urmaresc si pe aceasta acum. ^_^

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumesc! Mă bucur că mă urmăreşti! Sper să ating aşteptările tale :)

   Ștergere
  2. Eu nu prea am asteptari. Mai bine suprinsa decat dezamagita. Plus, nu trebuie sa te atingi asteptarile mele, ci ale tale. Noi,cititorii, ne bucuram retina citind ceva de calitate si frumos. ;)

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]