If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

marți, 27 august 2013

Lecţia cea mai simplă

Greşeala bărbaţilor? Greşesc şi ei, chiar dacă se consideră perfecţi. Se îndrăgostesc prea târziu, când inima ei a luat deja foc şi se zbate între lacrimi şi flăcări. Greşeala bărbaţilor? Aproape mereu trebuie să îi ţii aproape şi să îi îmbrăţişezi pentru că din orgoliu sau din lipsă de timp parcă evită braţele tale. Alergi zilnic cu braţele deschise spre el şi la un moment dat începi să oboseşti: strângi palmele, strângi sufletul şi ajungi să renunţi. Când întorci spatele şi saluţi, atunci ei te vor căuta. Când spui nu şi tratezi totul cu indiferenţă, abia atunci ei te vor căuta.

Mă întreb câteodată de ce n-aţi învăţat să apreciaţi la timp femeia vieţii voastre, de ce vă pasă de părerea tovarăşilor voştri şi consideraţi vorbele noastre ca simplă abureală sau pur şi simplu un stres. De ce nu încercaţi să ne surprindeţi, să ne ascultaţi mai mult, să ne susţineţi şi să ne judecaţi mai puţin? Poate avem şi noi dreptate. Poate nu tot timpul, dar merită să ne ascultaţi şi nouă părerea.


De ce trebuie ca noi să plecăm ca voi să înţelegeţi în sfârşit că ne iubiţi, că într-avedăr suntem importante şi avem un loc special şi suntem cu un scop în viaţa voatră?
Noi nu v-am spus niciodată să plecaţi, n-am avut nevoie să vă vedem plecând pentru a avea confirmarea şi pentru a înţelege cât ne sunteţi de dragi. Noi simţim acest lucru şi nu trebuie să vorbim cu prietenele ca să ne dăm seama de asta.

Nicio femeie nu cere unui bărbat să-i vină cu flori în dinţi acasă. Nicio femeie nu cere să fie stăpâna în viaţa unui bărbat. Vrea să fie singura. Şi vrea să fie doar a lui, pentru totdeauna. La noi e atât de simplu... De ce nu e şi la voi? De ce vă complicaţi în discuţii întortocheate cu prietenii? Femeia nu e lăsată pe Pământ pentru a fi înţeleasă. E lăsată pentru a fi iubită. E oare chiar atât de greu pentru voi?

Femeia nu vrea un "don juan" lângă ea, şi nici un Vin Diesel. Femeia vrea un simplu bărbat care să o strângă în braţe când vine acasă, să o sărute când e obosită, şi să o strângă în braţe când plânge. Femeia are nevoie de sprijin prin iubire.

4 comentarii:

 1. cei care nu vad toate lucrurile astea nu se pot numi barbati.

  RăspundețiȘtergere
 2. Hmm! E partea aia a voastră când spuneți băieților că nu vă vom înțelege vreodată. Însă, pot spune că nici fetele nu vor înțelege băieții vreodată. :P Și băieții întâmpină astfel de momente când ajung să gândească la fel ca în articolul tău. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu neg faptul că fetele nu înţeleg băieţii. Fiecare îşi înţelege "tabăra" mai bine: fete cu fete, băieţi cu băieţi. Deşi băieţii se înţeleg mai bine între ei :))

   Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]