If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

joi, 22 august 2013

Dorințe

Și îmi doresc să fii aici...
Dar nu ești. Nu acum. Știi ce-mi place mie cel mai mult? Să stau afară, mai ales vara, pe scările reci, uitându-mă la lună. Te rog, fă același lucru în noaptea asta. Ieși pe balcon și uită-te la lună. Pune-ți o dorință, eu asta fac mereu, și speră că ți se vor îndeplini.
Mi-ar fi plăcut să fii aici. Să îmi dai hanoracul tău să mă încălzească, dar în același timp să mă ții în brațe. Mi-ar fi plăcut să te țin de mână, iar tu să mă săruți pe frunte...
Iubitule, o să faci asta pentru mine? Nu ești acum, aici, dar putem să fim alături unul de celălalt la distanță? Priveste luna. Lasa-te mangaiat de stralucirea ei și gândește-te la tine, la mine, la noi.
Mi-ar fi plăcut să te privesc în ochi și să-ți șoptesc încă o dată că te iubesc. De-ai fi aici am sta sub aceasta luna atat de plina si perfecta si ne-am împărtăși cele mai mari secrete. Ne-am cuceri din nou doar din priviri. Ne-am îndrăgosti mai mult unul de celălalt.
Ți-am spus azi cât de iubesc?

4 comentarii:

  1. FRUMOS ZIS... iubirea mereu scoate cuvinte alese...din suflet !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ii ziceam unui fost prieten sa privim impreuna luna de la distanta si cu toate astea tot s-a despartit de mine ":))

    RăspundețiȘtergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]