If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

duminică, 25 august 2013

Doar eu și perna

Când te simți singur, gândește-te că te ai pe tine...
Ar fi un sfat bun, excelent chiar, dacă nu ar exista un moment ca acesta în care să te simți certat cu tine. Ce poți face?
Sper să mă înțelegi. Dacă ești blogger sigur știi ce zic... sigur și tu ai scris măcar o dată despre problemele tale... Acum a (re)venit și vremea mea. Dacă nu ești blogger, lasă-mă să-ți explic. De obicei când eu am o problemă plâng; și mă răcoresc. Îmi trece. Dar acum... nu. Ceva e diferit. Simt că sunt certată cu mine; dar nu știu... nu înțeleg de ce. Și trebuie să scriu. Mă înțelegi?
Acum nu am nevoie de prieteni, de familie, de zâmbete. Am nevoie de o foaie, un pix, de laptop și de voi. Am nevoie să vorbesc cu cineva care să-mi răspundă doar citind. Mă...liniștește.Oricât mi-aș dori nu pot să plâng acum. Efectiv nu pot, deși am cea mai mare nevoie de căldura lacrimilor pe obraji.
În seara asta voi fi doar eu. Fără mine. Nu vreau să mă ascult, nu vreau să mă cert cu mine. Nu vreau să visez când pun capul pe pernă. Vreau să văd doar negru când închid ochii și să mă odihnesc.
Doar eu și perna.

Nu există eu și cu mine în noaptea asta. Sunt doar eu. Eu și perna...

2 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]