If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

sâmbătă, 31 august 2013

Bye bye beautiful Summer

S-a dus şi vara aceasta. A fost o simplă vară, o simplă vară plină de amintiri.
Mi-e dor de iunie. Mi-e dor de începutul nostru şi de Istanbul. Mi-e dor de râsete şi de vorbărie. Mi-e dor de nopţile cu cer senin şi o puzderie de stele. Mi-e dor de acea bancă, acea bancă pe care ne-am întâlnit adesea, şi de grădina cu trandafiri din spate. Eu i-am observat mereu...Dar tu? Mi-e dor să stau cu capul pe umărul tău şi să te ţin de mână. Toate s-au întâmplat vara aceasta...

Mi-e dor de prieteni. Am atâtea amintiri şi deja mi-am propus să scriu o carte cu Iulia. Râdeam că va deveni o carte bună, pentru că va fi scrisă de două nebune ca noi. Mi-e dor de toate momentele nebuneşti din vara aceasta. Mi-e dor de toate ieşirile noastre...de tot.

O să-mi fie dor de vara aceasta. A fost, cu adevărat, vara mea. A fost vara mea chiar dacă ne-am certat şi ne-am împăcat şi...ne-am certat iar. Dar cine ştie, poate toamna va fi la fel de blândă cu noi cum a fost şi vara. Rămân amintirile şi pot oricând doresc să închid ochii şi să mă bucur din nou de acele momente frumoase.


Vara aceasta am iubit şi o să iubesc în continuare. O să-mi fie dor de dragostea de vară, chiar dacă iubirea mea nu pleacă odată cu ea.

10 comentarii:

 1. Capul sus! "Don't cry because it's over, smile because it happened." ― Dr. Seuss

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da...se potriveste foarte bine cu starea mea si cu..."peripetiile" mele:))

   Ștergere
 2. O sa vina alte veri si mai frumoase :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu sti niciodata ce-ti poate aduce toamna...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ramane decat sa astept cu bratele deschise orice imi ofera ea...

   Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]