If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

sâmbătă, 24 august 2013

Bună dimineața iubitului meu

Deși nu e lângă mine îl pot simți cum se trezește, cască somnoros și deschide televizorul. Lenevește puțin, apoi începe rutina zilnică. Atunci e momentul în care eu aș interveni dacă aș fi lângă el.
Aș aștepta, prefăcându-mă că dorm, să se întoarcă de la baie. M-aș întoarce somnoroasă cu fața spre el și mi-aș așeza piciorul peste al lui. Aș zâmbi cu ochii încă închiși când aș simți buzele lui pe fruntea mea. Aș deschide ochii și m-aș pierde în ochii lui. M-ar ameți, ca de fiecare dată.


I-aș face o cafea în timp ce mi-aș lăsa mintea să zburde printre amintirile noastre. I-aș mulțumi Cerului în gând că mi l-a păstrat doar mie, în timp ce l-aș privi sprijinindu-se de pragul ușii, studiindu-mă.
El e acela. El e bărbatul la care m-aș întoarce în fiecare seară frântă de la serviciu, dar niciodată obosită pentru el. El e bărbatul pe care l-aș alinta în fiecare zi, doar pentru a-l vedea că zâmbește. El e bărbatul spre care aș arăta spunând: Uite, vezi? Pentru pacostea asta am învățat să fac un nod la cravată.
Ești tot ce mi-am dorit vreodată și cadoul cel mai special pe care viața a ales să mi-l dea. Nu pot decât să te iubesc în continuare și să te fac fericit alături de mine.


Bună dimineața iubitului meu!

8 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]