If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

luni, 19 august 2013

Astăzi scriu pentru tine...

Ştiu că eşti acolo şi ştiu că zâmbeşti. Aştept cu nerăbdare mesajul capcană care să mă zăpăcească şi care să-mi arate clar că ai trecut pe aici cu privirea. Dacă tot citeşti, astăzi scriu pentru tine. Scriu pentru acea primă zi în care ne-am văzut şi am stat unul lângă celălalt la aceeaşi masă. Stăteai în dreapta mea...N-o să pot uita niciodată.
Astăzi scriu pentru acea zi de 29 decembrie 2012, pentru acea zi în care simpla îmbrăţişare care înseamnă atât de mult pentru mine a fost urmată de primul sărut. Din acea zi lumea mea s-a schimbat. Ai intrat tu din plin în ea.

Din acea zi te-am iubit necondiţionat şi fiecare secundă petrecută alături de tine îmi stârneşte valuri de fluturi în burtică. În fiecare moment în care nu eşti lângă mine îmi doresc să te sărut, să te strâng de mână şi să-ţi şoptesc cât de mult te iubesc.
Lasă-mă să mă pierd din nou în ochii tăi căprui şi să zăresc în ei acea flacără care a aprins dragostea mea pentru tine. Fă-mă să înţeleg de ce tu. De fapt, nu. Nu vreau asta. Fă-mă să te iubesc şi mai mult. Lasă-mă să desenez cu unghiile inimioare pe spatele tău şi să te sărut uşor pe gât...fără urme.
Lasă-mă să-ţi spun că te iubesc. Lasă-mă să te îmbrăţişez pe la spate şi să te încălzesc cu iubire.
Te rog, uită-te în ochii mei şi spune-mi...vezi iubirea?

7 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]