If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

vineri, 26 iulie 2013

Despre Filosofia Sexului

Aş minţi dacă aş spune că citeam fiecare articol de pe Filosofia Sexului; chiar aş minţi.
Dar unele lucruri se schimbă. De când Facebook-ul a avut ideea genială de a închide pagina, pot spune că am început să citesc din nou şi din nou; am luat blog-ul la citit de la primul articol. M-a deranjat, m-a enervat chiar. Ce gest stupid pentru o pagină de valoare! Sunt unii oameni care poate nu au timp la serviciu de exemplu să stea şi să citească un articol întreg de pe blog; intră pe Facebook şi văd imagini cu nişte reguli adevărate date de Radu F. Constantinescu sau câteva vorbe frumoase ale autorului. Astfel ziua unui om se poate schimba.
Dar nu. Asta se întâmplă când cineva nu apreciază sau este gelos pe munca unei persoane. E greu să vezi că alţii cresc, au vizualizări multe, fani, iar tu nimic. Dai report ca ultimu' om cu net de pe faţa pământului până te vezi cu sacii în căruţă.
Când am primit acel mesaj cu acel link în care eram rugată să dau share că poate cine ştie, poate avem noroc să recuperăm pagina, asta am făcut: am dat share. Bloggerii nu se urăsc între ei. Poate sunt intraţi într-o competiţie, poate îi mai gâdilă un ghimpe de invidie, dar în niciun caz nu se urăsc între ei. Se ajută când e cazul, se suţin.
Am doar 16 ani şi câteva luni. Sunt o copchiliţă. Dar vreau să spun câteva cuvinte clare:
Dragă Radu F. Constantinescu, mulţumesc. Mulţumesc pentru aceste cuvinte pe care le aşezi pe blog, pe Facebook, oriunde. Mulţumesc pentru aceste cuvinte cu care îmi clătesc ochii în fiecare zi în faţa laptop-ului. Filosofia Sexului pentru mine înseamnă o poveste, una foarte frumoasă şi interesantă. E o viziune, e ceva ce se potriveşte perfect cu ceea ce gândesc. Nu ştiu cred că sunt singura persoană care se regăseşte deseori printre rândurile tale sau ale lu' Otravă, dar ştiu sigur că îmi place tot ceea ce găsesc pe ambele blog-uri. Încă un lucru pe care îl admir este prietenia dintre tine şi Otravă, o prietenie de invidiat pot spune.
Filosofia Sexului reprezintă un alt viciu, un alt element al rutinei zilnice. 
Filosofia Sexului este ceva ce îmi trebuia; ceva ce era musai să descopăr şi să citesc. Mulţumesc.10 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]