If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

luni, 10 iunie 2013

Noapte...

Noaptea asta va fi diferită. Mă voi așeza în pat cu pastilele lângă mine și voi lua decizii grele.
În noaptea asta totul se schimbă. Eu mă schimb. Uită tot ce a însemnat vreodată pentru tine fata mică și sfioasă, palidă și iertătoare. Noaptea asta reprezintă moartea și renașterea mea.
Voi alege prieteni și îi voi zdrobi pe cei care mi-au întors spatele; voi viziona amintiri frumoase și le voi pune într-un loc frumos al minții mele, departe de amintirile pline de suferință. Dar știi ce? Pe acestea nu le dau uitării; vor fi lecțiile pe care viața a avut binevoința să mi le arunce în față. Tot ce se leagă de suferință, lacrimi, durere, va fi lăsat în pace, pentru a-mi putea aminti mereu că din greșeli învăț.
Asta nu e o noapte oarecare, ci e noaptea în care buzele mele ferecate vor reuși să rostească adevăratul și sfâșietorul te iubesc, iar cine va avea urechi să-l audă îl va auzi și cine va avea suflet îl va simți.
Aceasta va fi noaptea în care mă voi gândi la tine necondiționat, fără să mă urmărească vreo frică. E noaptea în care reușesc să readuc la viață sentimentele pe care le aveam pentru tine și reușesc astfel să-mi schimb cristalinul sufletului și să văd din nou lumină în viața mea.

În noaptea asta nu mi-e frică, pentru că temerile mele s-au risipit din momentul în care Luna a ales să-mi fie sprijin.


Aștept venirea zorilor pentru ca ochii mei să se scalde cu imaginea ta, pentru ca mâna mea să-ți mângâie chipul cald, pentru ca buzele mele să redescopere viața.

3 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]