If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

marți, 2 aprilie 2013

Scris pe trup

Aş vrea să desenez în fiecare seară conturul abdomenului tău şi să îţi mângâi suav antebraţul drept. Îmi doresc să mă pierd prin aşternuturile de mătase şi să te caut. Când te găsesc, vreau să te ţin de mână, să te privesc în ochi, şi să îţi sărut podul palmei. Sunt plină de fantezii, ştiu. 
Ce înseamnă pentru mine fantezia? Fantezia e un moment în care creierul tău se îmbină într-o combinaţie nebună cu inima şi dezvăluie o plăcere sau un sentiment sau orice altceva în aşa fel încât să nu pară doar un vis.
Noaptea şi ziua sunt martori, iar visele sunt dovezi necuvântătoare pentru dragostea pe care ţi-o port. 
Pielea ta este un puzzle complicat care mă lasă să-mi bat capul să-l rezolv. Când îţi privesc trupul văd cum pe el apare un scris caligrafic ce lasă în urmă versuri suave de dragoste. Cum trupul are nevoie de apă ca să se hidrateze, aşa şi pielea ta are nevoie de mângâieri însoţite de cuvinte.
Scriu pe trupul tău cu sărutări dulci pline de pasiune și trăiesc intens orice moment petrecut alături de tine. Ploaia cuvintelor tale îmi inundă sufletul și mă face să cad într-o furtună nebună care totuși îmi place.
Te iubesc necondiționat și simt cum dragostea mea se mulează perfect în jurul sufletului și trupului tău. Iubirea necondiționată pare neînțeleasă, dar este ca un manual de folosire; ca manualul de instrucțiuni al inimilor noastre.
Vreau ca trupul tău să fie noul meu papirus, papirus pe care o să scriu toată viața mea alături de tine. Voi avea grijă să nu te zgârii, să nu te rupi și să fii protejat. Te voi proteja cu mângâierea degetelor mele palide, tremurânde.


Calipso

6 comentarii:

 1. Salut!
  Pentru ca imi place blogul tau, am inceput sa-l urmaresc. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/
  si daca ai placere sa ma urmaresti...
  :) O primavara frumoasa iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Pasiunile injosesc, Pasiunea inalta! Esti un magician al cuvintelor si al emotiilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi place modul in care arati cat de frumoasa e dragostea atunci cand se contopeste cu dragostea altcuiva , e impresionant modul in care au fost lasate aceste sentimente..Atat de .. suav.

  RăspundețiȘtergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]