If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

sâmbătă, 16 februarie 2013

Adio

Cred că trebuie să ne alegem sfârşitul. Am tot stat şi m-am gândit și efectiv nu mai pot să cârpesc bucăți din sufletul meu doar ca să ne fie bine la amândoi.
E timpul ca unul din noi să pună piciorul în prag și să facă ceva. Sacrificii fără lacrimi nu există. Sacrificiile unuia pentru doi nu înseamnă nimic. Dacă eu pot să mă sacrific, de ce să nu o faci și tu?
Iubitule, nu e o minciună; e realitatea. Ți-am spus de atâtea ori că realitatea e imperfectă, dar tu ai ales să nu mă crezi și să asculți doar ce-ți spune inima.
Nu merge așa. Eu te iubeam. Încă te iubesc. Dar nu vreau să mă sacrific doar eu. Nu merită...
Iartă-mă ca să poți fi iertat.
Adio.

10 comentarii:

 1. Nu se merita.Nici o persoana nu poate lupta la infinit pentru doi.Te plictisesti,sau mai bine zic,obosesti.O relatie e pentru doi,nu poate fi langa tine numai cand totul este bine.Ori luptati impreuna,ori deloc..Ei cred ca daca spun "va fi bine" , "te vreau" , "te iubesc" , "gata,nu ne mai certam si toate vor fi roooz" , asa va fi ..ei nu inteleg ca [virgula] cuvintele astea "nu valoreaza nici cat o ceapa degerata" [Ion,de Liviu Rebreanuu :))) ] ...:|

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e...e adevarat si adevarul doare al dracului de tare.

   Ștergere
  2. Aceeasi parere..nu merita..nu se merita..

   Ștergere
  3. Se merita...Totul ia nastere cu un scop. Totul are un inceput, chiar si sfarsitul. Dar atunci realizezi ca nu are rost...

   Ștergere
 2. prefer sa ma doara un adevar,decat sa ma simt bine in urma unei minciuni sau a mai multor!

  RăspundețiȘtergere
 3. Cum gandeam aievea,probabil ca adevarata iubire nu trebuie sa roage, nici sa pretinda, ea trebuie doar sa aiba puterea de a se lamuri asupra ei insasi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu stiu , cateodata e mai bine sa renunti.O sa gasesti pe cineva caruia sa-i pese cu adevarat si sa faca si el sacrificii , sau , sa nu fie nevoie de sacrificile nimanui.

  RăspundețiȘtergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]