If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

marți, 8 ianuarie 2013

Tutun pe buze

Imi ascundeam fata in ceasca de cafea cand tu ai aparut. Nu mi-am putut ascunde zambetul ce mi-a luminat fata cand am vazut ca usa se deschide si apari tu. Mi-ai zambit de asemenea in timp ce eu lasam ceasca pe masa. Ai tras usor scaunul si te-ai aplecat sa ma saruti. Pe buzele mele ai gasit gustul de cafea care iti placea tie.
Te-ai asezat langa mine si mi-ai facut semn sa-ti dau mana. Am crezut ca te vei uita la inelul meu, inel pe care nu il mai vazusesi pana atunci. Dar de data asta nu curiozitatea cerea mana mea, ci inima ta. Mi-ai cuprins palma cu ambele maini si dintr-o data m-am simtit fragila si in acelasi timp protejata. Am stat mult timp si ne-am privit doar mainile. Pana cand ai reusit tu sa spargi tacerea dintre noi, eu deja eram prinsa in capcana ochilor tai migdalati.
Mi-ai spus cateva cuvinte si te-ai aplecat usor spre mine. Buzele tale au atins buzele mele si parca lumea s-a spart in jurul nostru ca un glob si cioburile au cazut pe jos. Nu ne-a pasat. Eram impreuna unul langa celalalt si asta conta. Te-ai retras usor, cu privirea inca atintita in ochii mei. Ti-ai scos pachetul de tigari si l-ai lasat pe masa. Am mai vorbit putin si ti-ai aprins o tigara. Ai facut cateva cerculete pentru mine, stiind ca eu nu pot sa fac. Le adoram si le urmaream piruetele prin aer inainte ca ele sa dispara.
M-ai prins iar de mana iar eu mi-am lasat capul pe umarul tau.
- Pot sa dorm pe tine?
Tu ai ras si m-ai sarutat usor pe par, pe frunte, pe buze...
Cunoscutul miros de tutun era pe buzele tale.
Buzele tale sopteau acum povestea lor la urechea mea.
M-ai sarutat repede si ti-ai mai aprins o tigara...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]