If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

vineri, 25 ianuarie 2013

Si ninge iar...

Da, iarasi ninge. Iarasi scriu si scriu cu lacrimi. Astazi n-am chef; pur si simplu n-am chef sa las sa vorbeasca sufletul meu, ci lacrimile mele.
Ma pierd printre rotocoalele de fum de tigara, iar ceasca de cafea desi e plina, pare goala. Imi amintesc cu disperare ca s-a intamplat din nou. Si nu vreau sa ma gandesc la asta. Ne-am despartit din nou unul de celalalt, ne-am indepartat si relatia noastra s-a rupt.
De ce sa pierd asa prietenii? De ce sa mi se intample mie asta?
Inima mea e nevoita sa aleaga intre doua suflete puternice, ce se bat cap in cap din cauza orgoliului. Si da, doare. Si cat mai doare...
Si ninge iar. Privesc fulgii purtati de vant si suspin. Mi-e dor de el...si de el...si de ei. Si pentru primul nu mai simt nimic...dar doare despartirea asta. Al dracului de mult doare.
E frig afara, e frig in suflet...si e raceala intre noi. Nu inteleg nici acum cum o persoana se poate schimba atat de repede... atat de brusc... atat de dur.
Ma uit la telefon si atat. Mi-e dor sa vorbim, chiar daca n-am vorbit de ieri. Dar nu o sa te sun, pentru ca orgoliul imi spune ca o sa sufar. Nu o s-o fac. Nu o s-o mai fac.
Daca e sa sufere unul din noi, sacrifica-te tu de data aceasta.
Eu m-am saturat de tristete, de lacrimi, de dor...
Si ninge iar...


Renegata.


4 comentarii:

 1. Si aici ninge. Poate ar fi bine sa uiti cateva clipe de orgoliu >:D<

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu prea pot renunta la elementul cheie din mine.

   Ștergere
 2. Doamne . :| Pe bune...deci , ai scris pentru amandoua , nu credeam ca mai e cineva care traieste in acelasi timp aceste sentimente..O doamne..sunt de-a dreptul socata , stiu prea bine ce simti , sunt exact in aceeasi situatie..E atat de nedrept cateodata..vreau sa spun..n-ar fii trebui sa fie asa..
  Imi pun intrebarile astea zilnic " De ce pierd asa prieteni , de ce mi se intampla mie ,de ce se racesc prietenii ? " Si nici eu nu inteleg..cum se poate ca asa brusc , intr-o zi , sa dispara totul..
  Da..si aici ninge , iar .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Într-un fel mă bucur că nu sunt singura ce pățește asta...deși e urât sentimentul. Sinceră să fiu, e decizia lor nu a noastră. Ar trebui totuși să nu ne pese. Într-o zi o să se vadă golul pe care l-am lăsat în urma noastră și o să le pară rău.

   Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]