If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

duminică, 28 octombrie 2012

Memoriile unei inimi frante.

Asta e ultima postare a "Denisei" pentru moment. Intr-un singur minut, tot ce am cladit in ultimele 6 luni a fost distrus. Toate gandurile frumoase, toate momentele deosebite dintre noi au fost sparte. Nu se mai intorc poate niciodata. Vreau sa raman cu ele si sa-mi iau adio.
Vreau sa plang pentru tot ce a fost si sa zbier pentru tot ce nu am avut.
Vreau sa fiu singura.
Ramane un gol...pe care nu cred ca o sa mai am ocazia sa-l umplu vreodata. Ramane sa-mi sec sufletul de sentimente si ochii de lacrimi.
Ramane sa ma inchid in mine si sa aleg praful din cenusa.
O sa ma duc la funerariile sufletului meu si o sa-l plang. O sa plang iubirea pe care ti-am oferit-o, dar pe care ai refuzat-o politicos. O sa plang ziua in care te-am cunoscut, dar nu o sa o si regret. O sa plang ca a fost vina mea ca s-a sfarsit asa, desi nu stiu exact care din noi e vinovatul.
O sa te las. O sa fac ceea ce mi-ai spus si o sa-ti doresc doar zile frumoase. O sa te salut in gand si o sa-mi potolesc lacrimile cand te voi vedea. O sa-mi alin sufletul cu prezenta ta in visele mele, desi o sa realizez ca ma distrug mai tare.
De astazi se ridica un zid intre noi, un zid pe care eu astept totusi sa-l distrugem vreodata. Eu te voi putea ierta, dar tu oare vei trece peste?
Acum nu mai conteaza. E prea tarziu sa mai fac ceva.


Va spun si voua "Adio!". Sper sa revin curand. Sper sa nu-mi pierd ultimul gram de umanitate.

Eu, Denisa, in lacrimi din ochi si din suflet, inchei.

11 comentarii:

 1. Dupa cum cred ca ai citit pe blogul meu, cunosc exact sentimentul... eu te astept sa revii, nu e chiar sfarsitul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Tu stii de ce ai ales sa iei decizia asta si nimeni / nimic nu te poate opri. Iti doresc doar sa fii bine si sa te intorci cu forte proaspete
  :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Ah! Sper sa revi..Este trist tot ce ai scris aici,insa cred ca tu sti mai bine ce este corect..Daca simti ca este ceea ce trebuie ,fa-o..Ai grija de tine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O sa incerc sa am! Sper sa-mi revin...Desi nu sunt sperante prea mari. Mai degraba imi zambeste o depresie. Multumesc ca ai trecut pe aici!

   Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]