If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

joi, 9 august 2012

Born again

Nici nu stiu cand si cum s-a intamplat. Stiu doar ca am deschis din nou ochii pentru prima oara. Mi s-a parut ciudat sa am un sentiment de deja-vu legat de prima zi a existentei mele. Dar iata-ma aici. Am vazut din nou acea prima lumina izbitoare care te orbeste si de la care simti nevoia sa-ti acoperi ochii cu mana dar nu ai puterea necesara in brate ca sa faci asta.
Am tras o gura mare si zgomotoasa de aer si am revenit aici, din nou, cu picioarele pe pamant. Era ciudat, dar revenisem in camera mea, intinsa pe patul cu lenjerie cu Tom si Jerry pe care erau imprastiate hartii din blocul meu de desen.
Era ciudat. Nu-mi aminteam sa fi desenat asa ceva, cel putin nu in trecutul apropiat. Aveam o memorie destul de buna, mai ales in privinta nenumaratelor detalii. Doar ca acum ma simteam de parca cineva umblase la memoria mea si o golise.Ce se intampla cu mine? De fapt...cine mai exact eram eu? Ce cautam aici si de unde veneam?
Am deschis usa camerei mele si am coborat in graba. Parca eram o necunoscuta scapata din vreun ospiciu. Treceam pe langa pereti incarcati cu tablouri si fotografii inramate. Fotografii...cu mine. Imi aminteam de acele momente, dar erau toate in ceata. Oare de ce?
Renascusem?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]