If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

joi, 5 iulie 2012

Without rulez!

Viata se invarte in jurul unor reguli. Bine, putini sunt cei care le respecta pe majoritatea, si spun asa pentru ca nu e nimeni care sa fie sfant si sa tina cont de toate. Nu inteleg o chestie: cine sau ce le-a inventat? Si care sunt rostul lor defapt pe fata acestei planete. Pentru noi, romanii cel putin, cam totul e legal: vezi cazurile cu etnobotanicele, crimele si violurile, defapt ce tot spun: pe scurt, stirile de la ora 5.
Frate, am o viata! Cine stie poate maine mor. Am 15 ani dar asta nu inseamna ca nu pot sa beau o bere acum sau sa ma apuc de fumat. Degeaba sunt foile acelea cu: NU SERVIM ALCOOL SI TUTUN MINORILOR. 'ai sa moara ma-ta?!?! Chiar nu? Atunci stau si ma intreb de ce acum vreo...2 saptamani a reusit un prieten minor sa ia dintr-un magazin o sticla de JD. Ma rog...
Nimeni nu ia inseama regulile, pentru ca sunt de cacat pur si simplu. Nimeni nu o sa te opreasca pe strada sa-ti puna cutitul la gat si sa te intrebe: Ai respectat articolul 24 din Constitutie? Evident ca o sa spui ca l-ai respectat daca ti s-ar intampla asta. Pentru ca nu esti atat de prost pe cat pari, ca sa iti iei adio de la viata pentru un simplu articol.
Regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Totusi, indicat ar fi sa nu ai o plantatie de Canabis sub pat, sau vreo seringa cu Heroina aruncata in cosul de gunoi. Cine stie. Poate se vor trezi intr-o zi sa faca vreun control in fiecare casa in care sunt fumatori sa spunem. Automat daca mama sau tata fumeaza, se apuca si copilul. E exemplul luat "de acasa".
Repet: am o viata; mi-o traiesc cat pot de bine si pot spune ca e chiar palpitanta. Dar asta nu inseamna ca sunt o fanatica si ca nu respect macar o regula. Asta nu inseamna ca o iau de capu' meu, ca ma apuc sa injunghii oameni pe la spate pentru bani sau alte porcarii. Dar prin aceasta postare, vreau sa demonstrez ca daca e sa facem un sondaj, ne plac regulile cam 20% maxim si cam 10% le respectam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]