If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

luni, 9 iulie 2012

Lectii de la viata.

Le-am invatat stand cu capul sus si cu o nesimtire iesita din comun. Asa mi-a fost mai bine. Am considerat ca a fost bine sa iau aceasta atitudine asupra lucrurilor ce ma inconjoara. Astfel, am invata sa-mi fac singura regulile si sa-mi aleg cu grija jucatorii; am invatat ca nu de fiecare data castig, chiar daca stiu jocul foarte bine.
Am invatat sa joc murdar; am invatat sa-mi iau de la viata tot ce imi este cuvenit si sa nu-i las pe altii sa mi-o ia inainte. Am avut mereu urechea inclinata spre exterior, ascultand fiecare detaliu in parte din viata unei persoane.


Imi place sa ascult oamenii. Imi place sentimentul care pluteste in mine cand ma incrunt si incerc sa patrund adanc dupa o simpla privire. Chestiile astea se invata si se simt. Imi place sa fac asta. Imi place sa aud cum cei din jur imi dezvaluie secretele lor si le ascult cu mare atentie. Pe partea cealalta, si eu le dezvalui pe ale mele. Adevarul e cel mai bun.

Toate astea le-am invatat de la viata. Am stat si m-am chinuit sa nu o las sa ma futa pe la spate. Am invatat ca trebuie sa trec peste orice doar inchizandu-mi ochii si pastrandu-mi calmul. Am invatat ca, a trai este o arta, una poate neinteleasa adesea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]