If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

vineri, 20 iulie 2012

I want you to know...

Trebuie sa stii ca nu exista o definitie constanta pentru frumusete. Nici acum, nici in trecut; probabil nici in viitor. Exista insa dovezi, dovezi clare ca aceasta exista. E acea descriere de craiasa: trasaturi fine, chip angelic ca de portelan, ochi mari si jucausi, zambet cald.
Nimeni nu e perfect. Perfectiunea nu exista, dar o simtim plutind in jurul nostru, o simtim vibrand prin privirile altor persoane.

Multumiri Miruna Mira pentru fotografie.

**

Lasandu-si ochii incarcati de dor in jos, incepuse sa viseze. Chipu-i perfect conturat tresarea la mica adiere a vantului. El, urmarindu-si iubita din spatele unui copac zambea, un zambet incarcat de dragoste si pasiune. 
Ea continua sa viseze, mergand linistita printre bancile pline de frunze galbene cazute. El, o veghea in continuare. 
Spre lasarea amurgului el o prinse de mana si se asezasera amandoi pe o banca. Ea ghemuindu-se la pieptul lui ii soptea dorul ce o cuprindea cand nu erau impreuna. El auzind acestea o stranse tandru in brate, ii ridica cu un deget barbia, uitandu-se in ochii ei minunati. Uitandu-se in ochii persoanei iubite sopti: Vreau sa stii ca iubirea adevarata nu se risipeste.
Dupa ce chipul ei a fost luminat de un zambet dulce, el se apleca duios si o saruta discret. 

**

Amintiri, oameni, peisaje, toate se duc odata cu trecerea timpului. Singurul lucru care nu se schimba e fragilul sentiment de iubire. Vreau sa stii ca nu conteaza pe cine ai langa tine. Fiorii sunt exact ca prima oara, mereu si mereu. 

Vreau sa stii ca iubirea e neconditionata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]