If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

sâmbătă, 7 iulie 2012

Esti pregatit sa pierzi?

Nu. Niciodata nu ai fost, nu esti si nu vei fi. Pentru ca pur si simplu nu ai fost invatat sa faci chestia asta. Pentru ca pur si simplu iti spui in minte "Ah, pai eu sunt prea tare ca sa mi se intample asta, totusi. Cum as putea pierde daca fac totul perfect?" Crezi? Sau mai bine pusa intrebarea: tu te crezi perfect? Hmmm...Destul de nasol atunci.
Niciodata, dar niciodata nu vei putea iesi din rutina pe care ti-ai facut-o ca sa faci si altceva. Niciodata. Si stii de ce? Pentru ca nimeni nu te poate obliga sa iesi in oras in timp ce tu in momentu' ala trebuia sa te joci de exempu, pentru ca nu vei putea sa te desprinzi la el, mai ales daca ai programul facut si iti doresti foarte mult sa te joci.
Tu esti tu. Eu sunt eu. Toti unici prin ceva. Eu am pierdut de multe ori in viata, dar de fiecare data am castigat ceva din asta. Tu poate inca nu ai facut-o. O sa se in curand, stai fara griji.
Dar nu uita sa fii mereu pregatit pentru o "palma peste fata" pentru ca vei cadea. Si daca nu esti pregatit sa pierzi...nu stiu cum vei putea sa incerci sa te ridici singur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]