If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

miercuri, 13 iunie 2012

Satisfactii.

Primisem un mesaj de la el. Si atat. Un mesaj in care imi dadea ordine, cum ii era obiceiul: te duci acolo, te imbraci asa si faci asa ca sa nu pierdem clientul. E simplu; fac chestia asta de ceva timp, dar nu am mai primit niciun client nou de la prima si vad ca ultima mea clienta.
Atunci eram o bruneta deocheata, cu lentile verzi de contact. Mi-a trebuit o schimbare. Ceva nou in viata, pentru ca acea lovitura de gratie a aparut prea pe nepregatite in viata mea. Asa ca m-am facut blonda, mi-am luat lentile noi, accesorii noi pentru munca si tot arsenalul de machiaj. Am cheltuit o gramada de bani pe prostiile astea. Dar pentru mine contau.
M-am schimbat; 720 de grade pot spune. Nu pot spune ca am realizat prea multe in viata. Am trait mai mult pe si din banii altora. Lasand detaliile astea, sa povestesc seara trecuta.
Dupa mesajul lui am facut un dus si m-am pregatit. Am luat un taxi, ca de obicei si am ajuns la adresa primita. Am deschis usa fara nicio jena, ca si cand as fi la mine acasa. Defapt, confortul meu conta, nu?
Am cautat dormitorul si l-am gasit repede. Hm...Parfum de dama incurcat in aer cu un parfum barbatesc. Mai fusese cineva aici inaintea mea. Nu-mi placea asta.
Am deschis usa si l-am vazut gol, stand intins pe pat. Ma astepta, fiind clar nesatisfacut de don'soara dinaintea mea. Vroia ceva nou si creativ. Ei bine, nu prea merita. In orice caz eu mi-am facut numarul bine si mi-am luat pe merit banii.
Dupa ce m-am imbracat si mi-am strans parul am plecat. Am vrut sa plec pe jos, dar s-a oferit sa duca cu masina. L-am refuzat. Cand am iesit din casa i-am trimis lui un mesaj: Nu ma mai cauta. Asta a fost ultima comanda. Sunt pe cont propriu.
Nu mi-a raspuns. Semn ca il deranjase. Iar mie nu-mi pasa. Asa ca m-am dus linistita acasa si mi-am inchis telefoanele. Mi-am inceput pachetul de tigari, fiind satisfacuta pe deplin.
Astea erau satisfactiile mele. Eram pe cont propriu acum. Trebuia sa ma descurc. Si sa nu-i mai satisfac pe altii. Imi ajunsese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]