If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

vineri, 8 iunie 2012

Pasiune. Foc. Dorinta.

Arde cumplit o flacara in mine. E o dorinta incarcata de pasiune, dragoste si fericire. E motivul existentei mele pentru moment.

E tarziu in noapte. E 00:32 cand scriu, nu va luati dupa ora la care arata ca am postat. Nu spune adevarul. Nu de mult timp am ajuns acasa. M-am spalat pe dinti, am facut un dus, m-am schimbat in pijamale si m-am bagat in pat.
Puteam sa jur ca muream de somn pana sa pun capul pe perna. Cand am inchis ochii am realizat ca ei nu pot si nu vor sa stea inchisi.
Ma gandesc la tine. Ma gandesc daca dormi in momentul asta sau daca stai ca mine si te gandesti la ceva. Daca te gandesti la ceva, tare as fi curioasa la ce.
Ma fascinezi. Imi doresc sa te cunosc atat de bine cat imi permite timpul si limita normala. Nu ma pot baga pur si simplu in viata ta. Nu ar fi un gest frumos ci mai degraba unul de taranca. Imi doresc sa stiu ce gandesti, chiar daca nu imi doresc sa stiu unele detalii. Dar asta nu conteaza. Important e sa te cunosc si sa fii sincer.
Mi-ai starnit o pasiune pentru tine. Ai aprins in inima mea o dorinta inflacarata. Toate 3 la un loc te compun pe tine...<3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]