If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

joi, 14 iunie 2012

Nedreptate. Ura. Minciuni.

Criterii simple, demne de orice om. E cineva care se crede perfect? Atunci imi pare sincer rau pentru el.
Stiu ca probabil o sa-mi pun in cap multe persoane. Cum presupun ca am facut si cu cateva postari anterioare. Nu vreau scandal; nu vreau ura. Pur si simplu asta e opinia mea. Si o fac publica. Pentru ca asa simt ca trebuie sa fac.

Nu am nevoie de nedreptate. Pentru ca nu e pe lista mea. De ce as vrea sa fiu incorecta cu cineva? Sau sa fie cineva nedrept cu mine? De ce mi-as dori chestia asta?

De ura suntem plini toti. In diferite cantitati. Nu prea conteaza pentru majoritatea. Dar pentru mine, cateodata, e un sentiment chiar placut. Pentru ca, autotmat, intervine competitia. Intre mine si o fata de exemplu, pentru a ajunge la un baiat. Eu pot sa fiu chiar prietena cu acea persoana si in situatia asta sa ne uram pana la cutite.

M-am saturat de minciuni si de falsitati. M-am saturat de replici de genu' "Stai linistita. Nu am absolut nicio problema in privinta asta." Serios? Imi pare sincer rau, dar am obosit sa va mai cred. Am obosit sa aud mereu aceleasi si aceleasi minciuni, zi de zi, fara niciun rost. Viata voastra e o minciuna! Si voi nu faceti nimic in privinta asta.

Va felicit! Mergeti asa in continuare!

A voastra, adevarata si sincera prietena, 
de mult uitata de toti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]