If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

duminică, 17 iunie 2012

Heartbeat.

Odata si odata o sa se opreasca. Toate bataile repezi de altadata o sa se rareasca, o sa devina din ce in ce mai slabe, pana cand, intr-o clipa, nu o sa se mai auda deloc.
Dragostea e un viciu. Un drog. Bine, poate multi au reusit sa scape de dependenta, preferand sa fie pur si simplu singuri. Si mie mi-e mai bine singura. Sunt momente in care sa vreau sa ma cert cu cineva, dar e de ajuns sa ma cert cu mine pentru ceea ce sunt cateodata: o masochista pot spune. De ce? Pentru ca vin momente cand imi place sa ranesc oamenii. In ultimul timp mi se intampla din ce in ce mai des. Dar nu suntem perfecti, nu?
Totul vine din inima. Pana si ura. Daca iubeai pe cineva de exemplu, sentimentele fata de acea persoana erau bine depozitate in inima. Cu trecerea timpului, ele s-au schimbat si au devenit sentimente de ura. Dar tot acolo au ramas.
Inima controleaza totul. Bataile ei ritmice ne tin viata intr-un circuit constant, incarcat cu sentimente. Nu e nevoie sa te strofoci sa obtii ceva la care tii cu adevarat. Trebuie sa stii cum sa atingi o inima.
Trebuie sa stii sa-ti armonizezi bataile inimii cu jumatatea ta, formand astfel o singura bataie. O singura inima. Un intreg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]