If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

duminică, 10 iunie 2012

Fara titlu'

Titlul nu conteaza. Nu acum. Mi-am amintit pe moment de o chestie si mi s-au aprins toate beculetele din capusor. M-am saturat de fazele de genu': suntem prieteni doar daca ma ajuti cu ceva si te ajut si eu la randul meu cu ceva. Serios? Astea sunt criteriile unei prietenii acum?
Daca ma pui sa aflu nu stiu ce cacat, si nu, nu vreau sa scriu cenzurat, si eu il aflu, suntem prieteni buni. Daca eu nu mai pot afla rahaturi de care ai nevoie deja te crezi cineva si te faci ca nici nu ma mai vezi. Tipic pentru persoanele false.
Ah da; vezi nu stiu ce chestie facuta cu cineva. De ce tre sa ma suni sa ma chemi la dracu' si sa-mi spui de fata cu prietenii tai ceva ce probabil stii ca mi-ar placea sa ramana intre noi? Doar ca sa arati ca poti face asta? Sa-mi arati ca ma poti face sa ma simt ca un cacat? Interesant. Ai un IQ poate putin mai ridicat ca a unui ou.
Nu-mi pasa daca vezi postarea. Chiar nu-mi pasa. Faza e ca deja m-am obisnuit ca persoanele din jurul meu sa  manance cacat de mine si de prietenii mei. Si vrei sa-ti spun ceva? Vad ca nu prea esti la curent cu asta: NU IMI PASA!!!
Cum spuneam in postarea anterioara: "Da-i foc!" destinului. Tie iti modific putin propozitia. Da-ti foc! Iti aduc eu bricheta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]