If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

joi, 24 mai 2012

Pentru scumpa mea colega, Delia.

Draga mea Delia,
multi o sa se intrebe probabil de ce scriu o chesti pentru o colega. Asa ca da-mi voie sa le explic.
Fiind a VIII-a, facem -sau cel putin incercam- un album: poze, scrisori din clasa a V-a, impresii ale colegilor despre noi. Si eu, ca o nesabuita, am uitat sa ii scriu o impresie fix Deliei. Si i-am promis ca voi scrie pe blog, doar pentru ea. Revenind:
Delia, de 4 ani facem parte din aceasi clasa; de mai bine de 2 anisori mergem acasa impreuna. Poate nu am un contact prea direct cu tine la scoala, dar dupa scoala, acele 20 de minute petrecute impreuna sunt minunate. Pentru ca vorbim incontinuu, si din cate mi-am dat eu seama, cred ca noi doua am fi genul de persoane care, daca in general ar sta bot in bot, dupa ce au stat despartite o perioada, ar turui o groaza cand s-ar revedea.
M-am inteles super bine cu tine, si desi nu cred ca o sa fim in aceasi clasa, avand in vedere ca eu mi-am ales un profil total diferit de al tau, o sa ne vedem pe holurile liceului. Esti o persoana minunata, chiar daca esti prea sensibila cateodata. [cum a fost cu nota mica la fizica]. De asta e scoala, nu? Sa stii sa te oftici cand X ia o nota mai mare, sa-ti fie invatatura de minte cand tu iei o nota mai mica.
Ea este colega mea, Delia :D

Esti o persoana minunata, cu un suflet bun si mare.
Esti o persoana care e oricand alaturi de colegi, sau cel putin de mine ai fost alaturi. Esti o fata sociabila, draguta si frumoasa.

Iti multumesc, Delia! Pentru toate crizele de ras pe care mi le-ai provocat. Te pup si te imbratisez.:*>:D<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]