If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

miercuri, 9 mai 2012

O obsesie din cele "fara numar"

Da, da, da.
Toti vrem luna si soarele pe masa intr-o zi.
Toti vrem sa ne bagam nasucul intre un tip "super bun" si "o zana". Ne sta in fire si murim de gelozie cand vedem ca lor le merge bine si noua chiar deloc. Sa iau totusi o situatie cunoscuta pana si de un copil de 3 ani: Facebook.
Frate, ce e cu obsesia asta? Daca nu esti pe Facebook nu existi? Nu esti considerat cetatean? Ok, e folositor in cazul in care vrei sa-ti gasesti rude de care habar n-aveai pana ieri sau sa nu mai stai pe mess sa vorbesti cu prietenii.
Va rog eu, calmati-va! Ce e cu mania asta? Ce e cu miile de prieteni? Ok, si eu am 1100, dar macar cu 800 am vorbit cel putin de 2 ori.
Mai nou vad ca aveti tendinta de a adauga prieteni din listele prietenilor. Sau ca sa nu o luam pe ocolite, dintr-o singura lista. Si asa ajungem sa avem cate 300 de prieteni in comun, pe care ii adaugati doar pentru ca va roade gelozia ca X sau Y are mai multi prieteni. Aici nu e nicio competitie intitulata: "Cine are mai multi prieteni?". E vorba de cat de nesimtiti sunt unii dintre voi.
Daca undeva acolo, intre aia pe care ii adaugati e si tipa la care viseaza prietenul tau sa zicem. Iti dai seama ca ori se lasa cu cearta, ori cu bataie intre voi doi, nu? Pentru ca el e gelos si nu vrea sa aiba enspe mii de prieteni comuni cu tine.

Ma rog, e o discutie care se poate lungi o vesnicie. Dar am deschis subiectul pentru ca stiu ca acolo undeva ma fac auzita si poate daca va simtiti o sa mai eliminati din catralioanele de prieteni pe care nici macar nu-i cunoasteti.

P.S.: daca esti de acord cu mine, da si tu share! Daca tipam mai multi ne facem auziti! Multumesc!

5 comentarii:

  1. chiar imi place
    Trueeeeeeeeeee:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, e interesant articolul doar că la un moment dat nu prea înțelegeam unde bați.

    RăspundețiȘtergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]