If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

sâmbătă, 26 mai 2012

Intrebarea e de ce.

Am observat ca in zilele astea, oamenii au niste obiceiuri, vicii daca vrei, ciudatele. De exemplu, pe Facebook fetele isi pun poze din ce in ce mai goale. Eu una, sincer, nu am absolut nicio problema. Daca ele vor sa se trezeasca pe undeva pe la stirile de la ora 5, disparute, vandute pe la trafic de persoane nu e absolut nicio problema. E strict problema lor.
Dar eu nu pot sa pricep. Si de aceea imi pun vesnic aceasi intrebare: de ce?
De ce noua ne pasa de viata lui X? De ce ne intereseaza cat a baut Y la nu stiu ce petrecere? Nu pot sa dorm noaptea daca nu aflu viata lor persoanala? Oameni buni, sunteti sanatosi mintal? De ce va intereseaza neaparat chestiile astea?:|

Poate nu imi dati dreptate. Poate ma considerati o deplasata si o depravata. Dar eu zic ca am dreptate. Daca ei merg pe risc in viata lor, inseamna ca stiu in ce se baga si ce fac, nu? De ce m-ar interesa atunci pe mine? De ce m-as baga?
Uite... Eu vreau pace cu toata lumea. Dar m-am saturat de retardatii care imi fac avansuri. M-am saturat sa primesc link-uri cu site-uri porno, sau sa fiu adaugata in lista de tipe din afara tarii care fac video chat-uri. Sunt absolut sigura ca vi s-a intamplat macar o data. Si repet: de ce? De ce se ajunge totusi in halul asta? De ce ni se intampla chestiile astea? Undeva, in adancul sufletului ni s-a facut macar o data mila de o persoana ajunsa in situatia asta si ne-am zis: "Vai, saraca, vezi daca a luat un drum gresit de la varsta aia? Uite cum a ajuns.". Da, ne e mila, dar in acelasi timp ne gandim si la alte probleme decat ale ei. Daca tot ni se face mila si greata de vremurile in care am ajuns, de ce nu facem ceva sa oprim chestiile astea?


Sau daca e sa o luam pe partea cealalta, de ce nu se legalizeaza tot? Nu vedeti? Omul se chinuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]