If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

joi, 31 mai 2012

I need another story...

De cateva luni, viata mea e intr-o schimbare continua. Nopti nedormite, nopti de gandire in care am ragazul sa-mi pun cap la cap sirul incurcat al vietii.
Vreau o poveste noua. Oameni noi in ea, anturaj nou, grupuri noi. Vreau sa incep o viata noua, fix cu ultimele luni din viata mea veche. Au fost minunate, alaturi de cateva persoane de incredere.
De ce am nevoie de o poveste noua? Pentru ca m-am saturat de toate persoanele din viata mea care mananca c***t. M-am saturat de cei care se baga fara sa se gandeasca in viata mea, de cei increzuti si fitosi. De cei care nu au o viata proprie si distrug alte vieti.
Asta e o poveste. Si e povestea mea. Eu sunt regizor, scenarist, make-up artist. Voi sunteti doar niste actori. Niste angajati care faceti parte dintr-un film. Filmul meu.
Vreau o poveste noua! Una in care nu exista lacrimi decat de fericire, unde raul este reprezentat de o ceata neagra ca in desenele animate. Defapt... Vreau ca viata mea sa fie un desen animat! Vreau sa fie doar fericire si bucurie...
Stiu. Probabil spuneti ca sunt naiva. Asa o fi... Dar m-am saturat pur si simplu. De exemplu, scriu asta in clasa. Cand teoretic ar trebui sa facem exercitii la engleza pentru ca maine avem examen. Eu am facut ceva si mi-am permis sa scriu pe blog. Ca stau in liniste, avand in vedere ca la clasa de langa noi este cursul festiv la a 12-a. Ce fac restu'? Zbiara, urla, trantesc, danseaza. Pe scurt haos. Mnah... Nu vreau sa intru in detalii pentru ca sunt sigura ca macar un coleg imi va citi postarea. Si nu vreau sa-i judec. Dar pentru orice eventualitate, un simplu mesaj: ABIA ASTEPT SA SCAP DE VOI!!!!!


"I need another story
Something to get off my chest
My life gets kinda boring
Need something that I can confess..."

2 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]