If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

luni, 14 mai 2012

Explozie.

Nu. Aici nu ma refer la explozii nucleare sau alte chestii de genul. Ma refer la exploziile noatre. Ale sufletului nostru.
Aproape in fiecare dimineata ne trezim cu un impuls sa batem pe cineva. Pentru ca asta e, nimeni nu e perfect iar noi vrem din ce in ce mai multa perfectiune.
De ce nu putem pur si simplu sa ne multumim cu ce avem? De ce nu putem sa stam cuminti si sa facem tot ce ne permite teritoriul, fara sa intindem coarda? Pentru ca vrem mai mult si tot mai mult.
Ah, da. Si mai sunt niste chestii oribile. Daca cineva ne da add pe Mess, Skype sau Facebook. Si ne cauta si incepe: "Buna. Cine esti?" si te innebuneste cu buzz-uri si prostii de genul. Dragilor, stresul are o limita. La fel si nesimtirea. Si ar trebui sa incepeti sa gasiti acea granita numita bun simt.
Prostia. Daca ar durea, multe persoane ar fi in chinuri. Cei in situatia de fata nu fac decat sa accepte prostia. In loc sa o opreasca. Chiar va place asa? Jalnic.
Incetati sa faceti asta. Sunteti stresanti si pareti cu retard. Incetati!!!!

13 comentarii:

 1. Da, nașpa, să vezi ce va fi mai târziu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e. Dar deja intram cu totii intr-o rutina. Si pe zi ce trece ne obisnuim.

   Ștergere
  2. Ar fi fost culmea, doar nu degeaba se numește rutină, nu? Dar chiar așa, lumea ar trebui să vadă dincolo de rutină, să iasă cu sufletul, dacă nu trupul și cu mintea din ea. Cotidianul presupune ceva nou mai tot timpul, nu un program, pentru că nu suntem roboți :)

   Ștergere
  3. Ai dreptate. Dar in ziua de azi suntem mult prea obsedati de tehnologie incat sa vrem sa ne lepadam de aceasta rutina

   Ștergere
  4. Dar ce are tehnologia de a face cu rutina?:)

   Ștergere
  5. Tehnologia este rutina. Daca nu ar fi tehnologie, implicit internet, nu ar fi Facebook'ul plin de cretini de exemplu. Ca si in exemplul dat de mine

   Ștergere
  6. Ei, acum, nu te limita doar la Facebook sau internet, de fapt, nu te limita la toată turma de țărani care mișună pe aceste rețele. Privește dincolo de internet și fii atentă la ce înseamnă cu adevărat rutina : se rezumă în special la ore.

   Ștergere
  7. Nu ma rezum doar la Facebook. Am dat un exemplu. Si nu e vorba de ore, pentru ca le-am avut mereu. Doar ca stiam sa ne dozam altfel timpul. Si odata ce am pierdut aceasta notiune, odata ce ne-am incarcat cu si de responsabilitati, lucrurile se complica

   Ștergere
  8. Normal că se complică, ar fi culmea ca și rutina organizată să fie simplă :)

   Ștergere
 2. Pentru unii e:)) Crede-ma. Am avut ocazia sa...discut si sa cunosc persoane pentru care rutina organizata sa fie simpla.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să fie oare așa? Fii atentă : fiecare om are frământările lui, supărările și întrebările care-l macină. Pe lângă „extraordinarul” program pe care cineva îl poate avea, întotdeauna se va ivi ceva noi care îl va zdruncina puternic și-l va scoate din rutină. Oare atunci va mai fi la fel de simplu?:)

   Ștergere
 3. E o intrebare la care se poate raspunde simplu, dar raspunsul poate fi si pozitiv. Pentru unele persoane nu conteaza rutina. Observi ca in jurul tau toti au un program strict, de care se tin in fiecare zi? Serviciu sau scoala? Timpul se imparte mai nou in functie de responsabilitati. Si acestea cresc in fiecare zi. Rutina nu se schimba pentru multi. La fel, pe partea cealalta, multi se lasa schimbati de rutina. Am dreptate?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, într-adevăr, spui bine. Nu sunt prea bună în a explica acest concept ce program strict, rutină organizată ș.a.m.d.

   Ștergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]