If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

luni, 28 mai 2012

Azi nu sunt eu...

 Incerc astazi sa ma vad altfel. Nu doar pe mine ca persoana, ci pe mine ca prietena, iubita, poate chiar mama. Incerc azi sa uit de tine, si sper sa reusesc macar pentru scurt timp sa fac lucrul asta.
Daca as fi fumatoare, probabil mi-as aprinde tigara si as face doar scrum pe covor si pe pat; printre lacrimi ce curg siroaie pe obraji, as fuma tigara dupa tigara. Dar pentru ca nu fac lucrul acesta, nu e un viciu de pe lista mea, atunci trebuie sa ma descurc cum pot.
Vreau sa treaca ziua de azi. Vreau sa tina de trecut, nu de prezent. Pentru ca pur si simplu nu a fost o zi care sa-mi placa. Prea mult trafic, prea multa agitatie in viata mea, doar pentru cateva ore.
As face marea greseala de a ma lasa invaluita de amintiri; de trecut. As cerceta orice fragment dintr-o amintire cu tine, pentru a vedea daca nu cumva mi-a scapat un mic detaliu. Unul mic dar foarte pretios, care m-ar putea ajuta sa imi fac curaj si sa trec peste ziua asta nenorocita. Un detaliu care m-ar face sa gandesc limpede...
Cum m-as vedea eu ca prietena? Una sincera. De ce? Pentru ca daca am sa-ti spun ceva ti-o zic la modul cel mai direct, fara ocolisuri. Sunt o persoana deschisa si sincera. Daca ma cunosti macar putin, realizezi ca desi poate nu inteleg despre ce dracu' vorbesti, masini, jocuri, carti, macar incerc. O sa zambesc ca o idioata, dar macar imi dau toata silinta sa te fac sa zambesti.
Eu ca iubita? Hmmm...Nu stiu. Trebuie sa recunosc ca am momente in care sunt cea mai geloasa persoana din Univers. Eh, si ce? Daca se merita de ce sa nu o fac? Iubesc sincer si sufar destul din cauza asta. Stiu riscurile unei relatii, dezavantajele si avantajele ei. Nu fug de una. Sunt dispusa sa las de la mine daca exagerez cu unele chestii... Pentru ca pot sa fac asta.
Dar azi nu. Azi sunt eu de doua ori. Azi sunt eu fizic si eu spiritual. Ca si cum mi-as vedea reflexia in oglinda. Azi o sa ma regasesc. O sa ma cert cu mine. O sa ma bucur si o sa plang. O sa ma urasc si o sa ma ador. O sa trag niste concluzii. O sa trasez niste idei... Si atat.
Azi nu cer nimic de la viata. Poate doar putina liniste. Poate nici macar atat.
Azi nu vreau sa pierd speranta. Vreau sa ma prind strans de ea.
Azi nu vreau sa cad. Azi vreau sa invat sa zbor mai bine, pentru a fi mult mai aproape de vise...
Azi vreau sa fiu altcineva.
Azi nu sunt eu...


Un comentariu:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]