If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

miercuri, 11 aprilie 2012

"Coup de foudre"

O dimineata frumoasa, cer senin, soare... O dimineata in care ma simt foarte indragostita.
Nu ma pot gandi decat la tine...la zambetul tau...la personalitatea ta...Poate de asta m-am si trezit devreme si foarte fericita.

Am stat si am analizat situatia putin: pe doua parti. O parte e din pacate intotdeauna negativa, pesimista. O simpla cearta, o singura replica gresita, ar putea duce la sfarsitul prieteniei noastre.
Partea pozitiva e faptul ca pentru moment relatia de prietenie dintre noi decurge bine: ma asculti, ma ajuti cu sfaturi...asta e ceea ce conteaza.

Imi amintesc ziua in care ne-am cunoscut. Era iarna si ningea cu fulgi mari...Eu trecusem printr-o cearta cu mama si eram nervoasa. Cand te-am vazut, m-am linistit pe moment. Dialogul scurt m-a facut sa ma calmez si probabil sa ma inrosesc in obraji ca un rac. Era o zi deosebita pentru a intalni o persoana minunata din viata mea.

Nu a trecut mult timp de atunci...cum nu a trecut mult timp de cand ne cunoastem. Dar priveste situatia in care sunt: cu gandul mereu la tine...


Nu pot spune ca te iubesc; inca nu pot spune chestia asta pentru ca nu am curajul sa o fac.

Stiu doar ca imi esti mai mult decat un prieten, un frate. Esti persoana pe care ma pot baza oricand ca va fi acolo cand voi avea nevoie. Si pentru asta iti multumesc!

Nici nu stiu ce vreau in momentul asta: sa tac din gura, sa stau cuminte si sa astept sau sa merg pe risc.

...Las inima sa decida.


<3

2 comentarii:

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]