If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

duminică, 22 ianuarie 2012

"Mandria noastra"

In cazul in care nu v-ati dat seama inca, traim intr-o tara condusa de actori. Actori foarte prosti. Spun asta pentru ca e deja a 10-a zi de proteste, si nimeni nu face nimic. Pentru ca acum observa si ei ca nu mai pot prosti prostii, nu mai pot fura, nu mai pot da foc la tara. 
Acum observa ca jocul s-a terminat pentru ei, si realizeaza ca va veni altcineva. Naspa,nu?
Cine mai fura? Cine isi mai ia genti de peste 5000 de euro? Cine mai schimba legile in fiecare zi? Cine mai schimba constitutia?
De ce ii lasam? Pentru ca mai bine tinem ochii inchisi si ii lasam sa distruga tara? Jalnic.
Ne lasam pe mana unor hoti, le intindem la picioare drept ofranda tara, si spunem ca nu s-a intamplat nimic,nu? Repet, jalnic. 
Vrem sa avem economie mare, vrem sa dispara hotii, in timp ce noi ne vindem tara. Frumos,nu? 
Vrem sa vina multi de afara ca sa ne vada tara, si noi la turism avem o frunza. O frunza?!? Oare ne-am gandit inainte sa dam "fara numar" pe ea? Raspunsul: nu. 


Pentru ca ne credem centrul universului, cand noi suntem usor usor scosi din schema de o gaura neagra venita din guvern. Pentru ca stam cu gura cascata cand ni se spune ca se vor mari pensiile. Dar uita sa completeze: "Vor fi marite cand va fi din nou presedinte Ceausescu." Adica niciodata.


Incetati sa mai fiti mintiti pe fata si acceptati realitatea. Desi traim intr-o realitate imperfecta,asta suntem: o tara uitata, o tara furata, o tara a prostiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]