If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

luni, 16 ianuarie 2012

Mai rau decat moartea.

Sa ne gandim logic! Exista ceva mai rau decat moartea? Da, asa se pare. E tara in care traim. E nebunia totala ce se petrece de multi ani, o nebunie curata cea care se petrece chiar acum. Si ce? Sincer, eu spun ca merita. 
Pentru ca distrug tara si pe noi. Ne distrug viitorul. De ce toata lumea spune "Vai, voi 'generatia noua', nu stiti decat sa va distrati, sa beti, sa fumati si sa va drogati!". Da? Eu nu mi-as vedea chiar asa generatia. Pentru ca acum, in strada, alaturi de cei spre varsta a doua si peste, NOUA GENERATIE aduce revolutia. Pentru ca e dreptul lor! Asa cum in Constitutie(art. 55) scrie ca cetatenii au dreptul si obligatia sa isi apere tara. Asta facem noi!!! Ne aparam viitorul. Pentru ca e dreptul nostru . 
De ce sa nu ne luam cu totii zborul? De ce sa nu ne bagam p***-n ea de tara, sa "emigram" in State sau in Emirate, sau cine stie! Am ales sa stam aici si sa vedem cum niste sugative, ca altfel nu ii pot numi, ne vand tara si  o trag in jos. 
Daca as avea ocazia, ACUM mi-as lua zboru' si m-as duce unde vad cu ochii. Doar ca sa scap din toata mizeria asta. De ce? Pentru ca acum nu mai avem voie sa ne spunem parerea, crimele se inmultesc, si cine stie, poate de maine n-o sa mai scriu pe blog pentru ca un pusti din "noua generatie" o sa-mi ia gatu' pe strada ca sa imi fure telefonu', sa-l vanda si sa-si ia droguri. 
Chiar in halu' asta am ajuns?? 
Imi este sila. Si stiu ca nu sunt singura persoana cu gustul asta amar.

Un comentariu:

  1. aceasta noua generatie despre care vorbesti.. din care faci parte..fac parte a fost ingenunchiata.. un exemplu apropiat este chiar BAC-ul 2011 ;).. ce plm sa faca acei cetateni ai "noii generatii".. fara bac.. (facultate c s mai zic).. sa ne facem toti maturaatori,lopatari,eventual hotii si talhari?Si nu e cazu doar celor ce nu au promovat e si a celor ce au promovat.. pt c termina o facultate..Si?.. sunt obligati s plece afara..DC? ..pt c in tara nu este respectata munca lor...ok eu tin sa ii numesc pe toti cei care ar pleca.. sau stau pe margine si critica sau ii numesc pe acei protestatari "HULIGANI" ai galeriilor.. Ei eu va spun ca acei huligani sunt tot romani si au drepturi ca tine ca mine .. ca oricine se chinuie aici:) Eu sunt mandru de ceea ce exista inca intara si cred c doar prin astfel de oameni (nu cum sunt cei ce prefera s pleca sau sa stea acasa , niste lasi) se va schimba cv:) daca nu sa arda toata tara cu tot cu ei:)

    RăspundețiȘtergere

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]