If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

duminică, 25 decembrie 2011

Diferente vizibile pe care nu le vedem!

Off... Nici nu stiu cum sa incep. Ma enerveaza... TOTUL! Oamenii care nu stiu sa faca diferanta dintre Paste si Craciun-pe tema religioasa spun- ca deh...asa stie tot romanu' ca mancam bine mielu' de Paste si porcu' de Craciun; sau cand te uiti la doua persoane diferite si intrebi "Vai, dar sunteti rude?" e penibil! Si nu ne dam seama de asta pentru ca suntem prea ocupati sa-l pandim pe vecinu' si sa vedem daca a fost la cumparaturi sau daca e imbracat ca ieri. Pe bune? Chiar ne intereseaza chestiile astea?
De ce nu putem pur si simplu sa stam o ora in oglinda si sa vorbim cu noi? De ce ne e frica sa ne cunoastem? Pentru ca atunci ar iesi la iveala diferentele dintre noi si intram in panica, pentru ca subconstientul nostru urla "E mai bun decat mine!"
Nu. Trebuie sa ne incheiem socotelile cu teama si sa ne dresam subconstientul. Pentru ca pana si niste gemeni sunt diferiti! Toti suntem! Suntem unici! Desi avem acelasi nume ca bunicu' sau ca vecinu' de la 3. Chiar ne pasa un detaliu minor?
Nu. Pentru ca avem propriul caracter si atat! E al nostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]