If attitude could kill, I could be a weapon of mass destruction.

duminică, 25 decembrie 2011

Chestii minore...

Am spus chestii minore pentru ca toti avem parte de ele; din cauza lor ne distrugem nervii si prieteniile; din cauza lor ne izolam de ceilalti si ceilalti ne resping. 
Am trecut recent prin niste incaierari cu o fata pe care am ajuns sa o cunosc tot pe internet; toate au pornit de la cea mai buna prietena a mea. S-a schimbat, nu pot spune ca in bine, si e din ce in ce mai rau. Eu avand un temperament nervos, ma controlez foarte greu cand sunt "aprinsa". Si pana la urma nu se merita, pentru ca mi-am mai distrus o legatura cu o persoana.
Ce alte chestii minore mai sunt care ne enerveaza? Notificarile de la Facebook. Ne vine sa spunem "La ce dracu' mi-a trebuit mie Facebook?" sau cand mama ne ia o prajitura si noi am fi vrut sa ne ia alta si ii zicem "Ti-am zis clar ca o vreau pe aia!" Si asa ne consumam. De ce? Degeaba. 
Toti trecem prin chestiile astea minore care ne stau in cale si ajungem, asa cum fac eu acum, sa scriem pe un blog ca sa citeasca toata lumea, sau, in cel mai rau caz, sa ne inchidem in noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Împărtăşeşte-mi gândurile tale cu sinceritate...

:]